Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Άντρος για Λίστα Γιωρκάτζη: Επικράτησε ο λαϊκισμός αντί η εξέταση

Offsite Team -
16.07.2020 - 14:09

Άντρος για Λίστα Γιωρκάτζη: Επικράτησε ο λαϊκισμός αντί η εξέταση

Thumbnail
"Η Κεντρική Τράπεζα να αναλάβει να διερευνήσει"

Τα τελευταία χρόνια επικράτησε ο λαϊκισμός αντί η σοβαρή εξέταση των θεμάτων, δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού σε σχέση με την λίστα Γιωρκάτζη.

Σε δηλώσεις του στο περιθώριο συναντήσεων στα γραφεία του ΑΚΕΛ, ο κ. Κυπριανού κλήθηκε να σχολιάσει δηλώσεις της πρώην Διοικήτριας της ΚΤ Χρυστάλλας Γιωρκάτζη, η οποία είπε ότι νιώθει «ντροπή για το κατάντημα μας», και πως όταν αποδίδεται στον κεντρικό τραπεζίτη της χώρας ότι φτιάχνει πρόχειρα και επιπόλαια κατασκευάσματα, σημαίνει ότι οι τράπεζες φτιάχνουν αυτά τα κατασκευάσματα και τότε είμαστε σε μια πολύ επικίνδυνη περίοδο.

«Το καθετί καθορίζεται από το περιεχόμενο του. Δεν πρόκειται να μπω στις αντιπαραθέσεις μεταξύ της κ. Γιωρκάτζη και οποιουδήποτε άλλου», είπε αρχικά ο κ. Κυπριανού και αναφέρθηκε στις θέσεις του ΑΚΕΛ για το θέμα.

 

«Η θέση του ΑΚΕΛ από την αρχή όλης αυτής της συζήτησης ήταν ξεκάθαρη, ότι θα πρέπει η Κεντρική Τράπεζα να αναλάβει να διερευνήσει τα ζητήματα που αφορούν Βουλευτές, Υπουργούς, ιδιοκτήτες ΜΜΕ, ανώτατα στελέχη Τραπεζών και τα ευρύματα αυτής της σοβαρής διερεύνησης η οποία θα γινόταν από την Κεντρική Τράπεζα να δοθούν στη δημοσιότητα όπως θα ετοιμάζονταν από την Κεντρική Τράπεζα», είπε.

Παράλληλα, ο κ. Κυπριανού εξέφρασε λύπη για το γεγονός ότι όλα αυτά τα τελευταία χρόνια, αυτό που επικράτησε είναι ο λαϊκισμός και αντί η σοβαρή εξέταση των θεμάτων είναι η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων. «Το ΑΚΕΛ θα συζητήσει και θα αποφασίσει για το πώς θα τοποθετηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων», κατέληξε.

ΚΥΠΕ

Home