Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Άντρος: Λόγω Ευρωεκλογών και ΔΗΣΥ η παραίτηση Ιωνά

Offsite Team -
02.05.2019

Άντρος: Λόγω Ευρωεκλογών και ΔΗΣΥ η παραίτηση Ιωνά

Thumbnail
Αναγκάστηκε να παραιτηθεί λόγω εκλογών ο Ιωνάς Νικολάου, αναφέρει ο Άντρος Κυπριανού

Σε δηλώσεις για την παραίτηση Ιωνά Νικολάου προέβη ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο σήμερα το πρωί.

Όπως ανέφερε ο κ. Κυπριανού, ο κ. Νικολάου αναγκάζεται να παραιτηθεί για να μην πληρώσει το μεγάλο πολιτικό κόστος ο ΔΗΣΥ, ενόψει ευρωεκλογών. 

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ τόνισε ότι ο Ιωνάς Νικολάου αναγκάστηκε να υποβάλει την παραίτησή του αφού είναι προεκλογική περίοδος και αν δεν ήταν, δεν θα περνούσε από το μυαλό του να το κάνει.

«Ο Ιωνάς Νικολάου φάνηκε να είχε διαφορετική πρόθεση, ωστόσο, υποχρεώθηκε από το Προεδρικό και αυτό φαίνεται από τις κινήσεις και τις τοποθετήσεις του, οι οποίες πήγαιναν προς την αντίθετη κατεύθυνση» δήλωσε ο κ. Κυπριανού. 

Συνεχίζοντας τόνισε ότι η παραίτηση του είναι μια κίνηση η οποία γίνεται κάτω από την πίεση του κόσμου και όχι με δική του πρωτοβουλία, αφού όπως πρόσθεσε ο καθένας κρίνεται και στη βάση όλων όσων λέει διαχρονικά.

«Σαφώς και η ευθύνη του δεν είναι ενός ανακριτή, ευθύνεται γιατί δεν κατάφερε να αλλάξει την νοοτροπία που έχει η Αστυνομία» είπε ο κ. Κυπριανού.  

Home