Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Άντρος: Ο Γεωργιάδης να απευθυνθεί σε ΠτΔ για ρόλο του ΑΚΕΛ

Offsite Team -
08.05.2020 - 12:11

Άντρος: Ο Γεωργιάδης να απευθυνθεί σε ΠτΔ για ρόλο του ΑΚΕΛ

Thumbnail
Έντονη απάντηση Άντρου σε Γεωργιάδη

Έντονη απάντηση έδωσε ο Άντρος Κυπριανού, ΓΓ του ΑΚΕΛ, στον αναπληρωτή πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Χάρη Γεωργιάδη αναφορικά με τις δηλώσεις του δεύτερου για την αντιπολίτευση που ασκεί το ΑΚΕΛ. 

Όπως δήλωσε ο κ. Κυπριανού: “Ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΗΣΥ κατηγόρησε σήμερα το ΑΚΕΛ για στείρα και μηδενιστική αντιπολίτευση, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι διαχρονικά έτσι πολιτεύεται το ΑΚΕΛ και ότι δεν έχει προτάσεις.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<

Σήμερα, καταθέσαμε την πρόταση μας για τα θέματα της Δημόσιας Υγείας ολοκληρωμένα. Να πω επίσης ότι όλο αυτό το διάστημα, σε μια προσπάθεια να λειτουργήσουμε εποικοδομητικά και προς όφελος της κυπριακής κοινωνίας, καταθέσαμε σωρεία προτάσεων. Πρόταση για την οικονομία, πρόταση για την Υγεία, πρόταση για τους εργαζόμενους, τους αυτοεργοδοτούμενους και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για την Παιδεία, τον Πολιτισμό, τους κτηνοτρόφους και σήμερα, στα πλαίσια της «στείρας μας αντιπολίτευσης», θα καταθέσουμε και συνολική πρόταση για τα θέματα της Υγείας.

Διερωτώμαι, ο Δημοκρατικός Συναγερμός που είναι κυβερνών κόμμα ποιες προτάσεις κατέθεσε όλο αυτό το τελευταίο διάστημα. Να πω επίσης, ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίες σε μερικές περιπτώσεις έχει χαιρετήσει τον εποικοδομητικό ρόλο με τον οποίο λειτούργησαν το σύνολο των πολιτικών κομμάτων. Ο κ. Γεωργιάδης λοιπόν, ας απευθυνθεί στον κ. Αναστασιάδη για να ακούσει ποιο ρόλο διαδραματίζει το ΑΚΕΛ. Όταν τον βολεύει, ο ΔΗΣΥ χαρακτηρίζει το ΑΚΕΛ ως σοβαρό, υπεύθυνο και πατριωτικό κόμμα. Όταν δεν τον βολεύει, όταν του ασκούμε κριτική δικαιολογημένη, τότε το ΑΚΕΛ είναι στείρα και μηδενιστική αντιπολίτευση. Τους αφήνουμε στην κρίση του λαού"

Home