Άντρος σε Αβέρωφ: «Ψεύδεσαι»

Άντρος σε Αβέρωφ: «Ψεύδεσαι»

Απαντά με βαριά γλώσσα στις δηλώσεις Αβέρωφ Νεοφύτου για την μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης ο ΓΓ του ΑΚΕΛ 

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, απαντά στα πυρά του Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μετά τις δηλώσεις του στις οποίες προέβη λίγη ώρα προηγουμένως αναφέροντας πως ο ΓΓ του ΑΚΕΛ πήγε να τορπιλίσει την μεταρρύθμιση στην τοπική αυτοδιοίκηση ώστε – όπως ανέφερε – να κερδίσει το ΑΚΕΛ τον Δήμο Αγίας Νάπας. 

Ο κ. Κυπριανού με ανακοίνωση του αναφέρει πως "η δήλωση του Προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού για τη μεταρρύθμιση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα ήταν εξαιρετικά διασκεδαστική, αν δεν αφορούσε ένα τόσο σοβαρό θέμα και αν δεν δυσφήμιζε το ΑΚΕΛ και τον Γενικό του Γραμματέα, ρίχνοντας το επίπεδο της πολιτικής ζωής σε θλιβερό επίπεδο", τονίζοντας πως "δυστυχώς, ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ψεύδεται."

Όπως συνεχίζει στην ανακοίνωση του "από την έναρξη των συζητήσεων για τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, το ΑΚΕΛ ήταν ξεκάθαρα υπέρ της διεξαγωγής Δημοψηφισμάτων για τα θέματα των συνενώσεων. Δεν ήταν θέση «ευκαιριακή» για χάριν των εκλογών στην Αγία Νάπα όπως είπε ο κ. Νεοφύτου. Από την αρχή τονίζαμε ότι έπρεπε να υπάρξει μία μεταβατική περίοδος 3 με 5 χρόνων στη διάρκεια της οποίας να γίνουν συνέργειες μεταξύ των δήμων που θα συγχωνευτούν. Τονίζαμε ότι μ’ αυτό τον τρόπο οι πολίτες θα διαπιστώσουν τα ωφελήματα που θα προκύψουν από τις συνενώσεις και θα τις στήριζαν", ενώ παράλληλα αναφέρει πως "ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου και ο ΔΗΣΥ δεν φαίνεται να συμμερίζονται την ανάγκη να προσπαθήσουν να πείσουν. Προτιμούν να επιβάλλουν. Τους αφήνουμε στην κρίση του λαού."

Home