Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Απαντά το Προεδρικό στο ΑΚΕΛ για τα περί καρτέλ απατεώνων

Offsite Team -
18.05.2022 - 17:24

Απαντά το Προεδρικό στο ΑΚΕΛ για τα περί καρτέλ απατεώνων

Thumbnail
Η απάντηση Πελεκάνου στο ΑΚΕΛ για την ακρίβεια - «Το ΑΚΕΛ μάλλον δεν έχει αντίληψη της πραγματικότητας»

Η γραπτή απάντηση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Μάριου Πελεκάνου στο ΑΚΕΛ.

Όταν δεν μπορείς να κατανοήσεις τους λόγους ενός φαινομένου, τότε καταλήγεις σε αφελή συμπεράσματα στη βάση των ιδεολογικών σου εμμονών, όπως αυτά στα οποία το ΑΚΕΛ καταλήγει αναφορικά με την ακρίβεια.

Σήμερα, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ καταλήγει με βεβαιότητα στο συμπέρασμα πως οι τιμές ανεβαίνουν επειδή υπάρχει, όπως ισχυρίζεται, κάποιο καρτέλ απατεώνων με το οποίο συνεργάζεται η Κυβέρνηση.

Στο ΑΚΕΛ δεν διαπιστώνουν αυτό που όλος ο κόσμος βλέπει: Την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, η οποία προκάλεσε τη νέα παγκόσμια οικονομική κρίση και έχει ως επακόλουθο την αύξηση των τιμών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ξεχνούν ή επιλέγουν να ξεχνούν τα οριζόντια μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί.

Το εκπληκτικότερο όλων είναι πως στην κατάληξη της ανακοίνωσης του, το ΑΚΕΛ εκτιμά ότι επί των ημερών της παρούσας διακυβέρνησης μειώθηκε το βιοτικό επίπεδο των πολιτών.

Σε ποια περίοδο αναφέρεται άραγε το ΑΚΕΛ; Μήπως στην περίοδο που κυβερνούσαν και έστελναν στα κοινωνικά παντοπωλεία δεκάδες χιλιάδες αξιοπρεπείς συμπολίτες μας;

Τα στοιχεία αποδεικνύουν στον κάθε πολίτη πως το ΑΚΕΛ μάλλον δεν έχει αντίληψη της πραγματικότητας, η οποία καταγράφεται στα ευρωπαϊκά στατιστικά στοιχεία για την Κύπρο, και κατά συνέπεια εξυπακούεται πως δεν έχει ούτε την έξωθεν καλή μαρτυρία όταν ισχυρίζεται πως μάχεται δήθεν για τα συμφέροντα των πολιτών.

Home