Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Απαντά σε Μαυρογιάννη για παραβιάσεις ο «εκπρόσωπος» ψευδοκράτους

Offsite Team -
31.10.2019

Απαντά σε Μαυρογιάννη για παραβιάσεις ο «εκπρόσωπος» ψευδοκράτους

Thumbnail
"Ο εναέριος χώρος στο βορρά ανήκει στο ψευδοκράτος"

Ο Τούρκος Μόνιμος Αντιπρόσωπος στα ΗΕ, Φεριντούν Σινιρλίογλου κυκλοφόρησε στον ΟΗΕ την επιστολή του «αντιπροσώπου» του ψευδοκράτους, Ισμάτ Κορούκογλου  ως απάντηση στην επιστολή του Μόνιμου Αντιπροσώπου της Κυπριακής Δημοκρατίας στα ΗΕ, Ανδρέα Μαυρογιάννη, ημερομηνίας 11 Σεπτεμβρίου 2019 για παραβιάσεις της Τουρκίας στο κυπριακό FIR.

 

Όπως μεταδίδεται από την ιστοσελίδα Κίπρις Ποστασί, στην επιστολή του κ. Κορούκογλου, το καθεστώς του οποίου δεν αναγνωρίζεται και γι’ αυτό η επιστολή κυκλοφόρησε μέσω του Τούρκου Αντιπροσώπου υποστηρίζεται ότι υπάρχει αρμοδιότητα της «τδβκ» - όπως αναφέρεται το ψευδοκράτος – όσον αφορά το ΦΙΡ και πως η προσέγγιση της ε/κ πλευράς στο θέμα αυτό είναι παρωχημένη, προσθέτοντας πως η «πολιτική αεροπορία» του ψευδοκράτους είναι ανοικτή σε συνεργασίες.

 

Οι Ε/κ προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα βάζοντας στη θέση του συνομιλητή την Τουρκία ενώ ο εναέριος χώρος στο βορρά ανήκει στο ψευδοκράτος, συνεχίζει η επιστολή του «εκπροσώπου» μέσω του Τούρκου Μόνιμου Αντιπροσώπου, λέγοντας ότι η «πολιτική αεροπορία» συνεργάζεται με την Πολιτική Αεροπορία της Τουρκίας. Αναφέρεται επίσης ότι το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου εξυπηρέτησε πέρυσι 4.020.229 επιβάτες.

 

Η επιστολή του κ. Σινιρλίογλου έχει ημερομηνία την 23η Οκτωβρίου.

KYΠΕ

 

Home