Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Από Δήμαρχος… Υπουργός ο Καρούσος - Η πρώτη του αντίδραση

Offsite Team -
01.12.2019 - 13:07

Από Δήμαρχος… Υπουργός ο Καρούσος - Η πρώτη του αντίδραση

Thumbnail
Το πρωινό τηλεφώνημα του ΠτΔ και η νέα πρόκληση για τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας - Τι λέει στην offsite

Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος είναι τελικά ο εκλεκτός του ΠτΔ για το Υπουργείο Μεταφορών. 

Τα σενάρια των τελευταίων ημερών ήταν ουσιαστικά τρία. Είτε θα έμενε η Βασιλική Αναστασιάδου, είτε θα έπαιρνε την σκυτάλη ένας εκ των Καρούσου και Έμιλυς Γιολίτη. Τελικά ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας… κέρδισε την μάχη και αναλαμβάνει ένα νέο ρόλο σαφώς δυσκολότερο με μεγαλύτερες προκλήσεις. 

Η offsite επικοινώνησε με τον κ. Καρούσο για μια πρώτη αντίδραση:

«Με τιμά η επιλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, την οποία αποδέχθηκα αμέσως. Υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να φέρω εις πέρας την αποστολή που μου ανατέθηκε και να παράξουμε έργο στο Υπουργείο Μεταφορών το οποίο αναλαμβάνουμε με τον ίδιο ζήλο που δούλευα και στον Δήμο Αγίας Νάπας και ακόμα περισσότερο». Όπως μας ανέφερε ο κ. Καρούσος δέχθηκε το τηλεφώνημα από τον ΠτΔ σήμερα το πρωί στις 10:30 και αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση του για να αναλάβει το Υπ. Μεταφορών. 

Η Βασιλική Αναστασιάδου έβγαλε αρκετά έργα από τα συρτάρια που πλέον προχωρούν και ο νέος Υπουργός καλείται να αναλάβει την υλοποίηση τους. 

Ο κ. Καρούσος είναι ιδιαίτερα δραστήριος άνθρωπος επιτέλεσε αξιόλογο έργο από την θέση του ως Δήμαρχος Αγίας Νάπας. Ως εκ τούτου έχει τα προσόντα για να ανταπεξέλθει και στο νέο του ρόλο. 

Όσον αφορά την κενωθείσα θέση στον Δήμο Αγίας Νάπας, η νομοθεσία προνοεί αναπληρωματικές εκλογές για ανάδειξη του νέου Δημάρχου.

Home