Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αποκτά Προεδρικό αεροσκάφος η Κύπρος δωρεάν από την Ελλάδα

Offsite Team -
17.06.2022 - 13:53

Αποκτά Προεδρικό αεροσκάφος η Κύπρος δωρεάν από την Ελλάδα

Ευχαρίστησε τον Μητσοτάκη ο Νίκος Αναστασιάδης

Ευχαριστίες στον Έλληνα Πρωθυπουργό εξέφρασε κατά την σημερινή τους συνάντηση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την γενναιόδωρη δωρεάν πολιτικού αεροσκάφους από την Ελλάδα στην Κύπρο.

Όπως σημείωσε ο Νίκος Αναστασιάδης αφορά κάτι που έλειπε από την Κυπριακή Δημοκρατία και συμβάλλει στις μετακινήσεις του Προέδρου ή και των Υπουργών αναφέροντας ότι χαίρετε που γίνεται σε μια στιγμή που βρίσκεται προς το τέλος της θητείας του, έτσι ώστε ουδείς να αποδίδει είτε στον ίδιο είτε στον Κυριακό Μητσοτάκη άλλα κίνητρα - αφού είναι μια δωρεά προς την Κυπριακή Δημοκρατία.

Παράλληλα ευχαρίστησε και για τη δωρεά της Ελληνικής Κυβέρνησης για την ανέγερση πυροσβεστικού σταθμού στην ορεινή Λάρνακος και συγκεκριμένα στην Επταγώνια, ενός σταθμού που θα στοιχίσει περίπου 650-700,000 ευρώ. 

Σε δικές του δηλώσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε ότι η Ελλάδα κάνει αυτή τη χειρονομία προς την Κυπριακή Δημοκρατία, ώστε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας και οποιοσδήποτε κυβερνητικός αξιωματούχος να μπορεί να εμφανίζεται και να εκπροσωπείται με ένα αεροσκάφος, το οποίο θα φέρει τα χρώματα και τη σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Home