«Αποσπασματική ανάγνωση της δήλωσης Ερευνητικής από ΔΗΚΟ & ΑΚΕΛ»

«Αποσπασματική ανάγνωση της δήλωσης Ερευνητικής από ΔΗΚΟ & ΑΚΕΛ»

Απάντηση σε ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ δίνει ο ΔΗΣΥ

Μέσω γραπτής ανακοίνωσης ο ΔΗΣΥ απαντά σε ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ. Όπως αναφέρει ο ΔΗΣΥ, θα αναμένουμε από το ΑΚΕΛ και από το ΔΗΚΟ να κρίνουν εαυτόν με την ίδια αυστηρότητα και το ίδιο λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν σήμερα, όταν δημοσιοποιηθεί η πλήρης έκθεση της Ερευνητικής Επιτροπής

>>>>>>> ΑΚΕΛ: «Στη δημοσιότητα το πόρισμα για τό σκάνδαλο των σκανδάλων»

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Η επιλεκτική και αποσπασματική ανάγνωση από το ΔΗΚΟ και το ΑΚΕΛ της δήλωσης της Ερευνητικής Επιτροπής στην οποία γίνεται αναφορά σε ποσοστό πολιτογραφήσεων εκτός των νομίμων κριτήριων και οι οποίες αφορούν μέλη των οικογενειών των επενδυτών, έχει μόνο έναν σκοπό: Την παραπλάνηση των πολιτών και την αποκομιδή εντυπώσεων.

Μετά φέρνει ο φούρνος την πυρά και όταν δημοσιοποιηθεί η πλήρης έκθεση της Ερευνητικής Επιτροπής, οπότε και θα διαφανεί ποιος είναι πραγματικά εκτεθειμένος, τότε θα αναμένουμε από το ΑΚΕΛ και από το ΔΗΚΟ να κρίνουν εαυτόν με την ίδια αυστηρότητα και το ίδιο λεξιλόγιο που χρησιμοποιούν σήμερα.

Κάτι που θα έπρεπε ήδη να το έχουν πράξει βάσει των πεπραγμένων τους, με στελέχη τους να πρωταγωνιστούν στο βίντεο του Al Jazeera και οικογενειακά δικηγορικά γραφεία να διαφημίζουν κυπριακά διαβατήρια σε τιμή ευκαιρίας.

>>>>>>> Ζητά δημοσιοποίηση του πορίσματος για διαβατήρια το ΔΗΚΟ

Home