Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Άρχισε τις συναντήσεις για τον τουρισμό ο Νικόλας

Offsite Team -
12.10.2021 - 16:52

Άρχισε τις συναντήσεις για τον τουρισμό ο Νικόλας

Είχε συνάντηση με ΠΑΣΥΞΕ

Με τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο και την ηγεσία του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων, (ΠΑΣΥΞΕ), ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος εγκαινίασε σήμερα Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021, την εξαγγελθείσα εκστρατεία επαφών, για στήριξη του τουρισμού.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Μετά τη συνάντηση ο κ. Παπαδόπουλος προέβη στην εξής δήλωση:

«Μέσα στα πλαίσια του διαλόγου που έχει ξεκινήσει το ΔΗΚΟ σε ότι αφορά τη συζήτηση για την τουριστική βιομηχανία, είχαμε σήμερα την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί με τον Πρόεδρο και την ηγεσία του ΠΑΣΥΞΕ για τα προβλήματα, τις προκλήσεις αλλά και την προοπτική της τουριστικής βιομηχανίας. Είναι γεγονός ότι οι δυο προηγούμενες χρονιές, 2020 και 2021 λόγω της πανδημίας, ήταν ιδιαίτερα δύσκολες για την τουριστική μας βιομηχανία και έχουν προκαλέσει αλυσιδωτά προβλήματα.

Όμως πρέπει να βρούμε τους τρόπους να αντιμετωπίσουμε αυτά τα προβλήματα και όχι μόνο να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα αλλά και να δώσουμε τα απαραίτητα κίνητρα που θα δώσουν μία νέα ώθηση ανάπτυξης στην τουριστική βιομηχανία, η οποία εάν αναπτυχθεί με τον τρόπο που όλοι επιθυμούμε, εμείς θεωρούμε ως Δημοκρατικό Κόμμα, πως μπορεί να αναπληρώσει τις ζημιές αλλά και να αυξήσει τη συνεισφορά της στην οικονομία της Κύπρου.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Για να γίνει αυτό χρειάζεται όραμα αλλά και αποφασιστικότητα. Να βρεθούν τα κίνητρα για να προσελκύσουμε τον εγχώριο τουρισμό, για να προσελκύσουμε νέες τουριστικές αγορές, για να αναβαθμίσουμε το τουριστικό μας προϊόν, να δοθούν φορολογικά κίνητρα σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που θα μπορούν να προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες για να αυξηθεί το προϊόν ευρύτερα σε ότι αφορά την προσέλκυση τουρισμού αλλά και με αυτό τον τρόπο να επωφεληθεί ευρύτερα η οικονομία.

Σε αυτή την προσπάθεια θεωρούμε ιδιαίτερα χρήσιμες τις εισηγήσεις του ΠΑΣΥΞΕ. Θα συνεχίσουμε αυτές τις επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς της τουριστικής βιομηχανίας  για να καταλήξουμε, μέσα από αυτό το διάλογο, σε συγκεκριμένες εισηγήσεις.»

1

Home