Αρχίζει δουλειά για είσοδο στην Βουλή η ΔΗΠΑ του Κάρογιαν

 Αρχίζει δουλειά για είσοδο στην Βουλή η ΔΗΠΑ του Κάρογιαν

karogian
Ένα χρόνο μετά την ίδρυση της οργανώνεται κοιτάζοντας το 2021

Ένα χρόνο ζωής συμπλήρωσε χθες η Δημοκρατική Παράταξη του Μάριου Καρογιάν. Το κόμμα μετά την συμμετοχή στις Ευρωεκλογές του περασμένου Μαΐου συνεχίζει σε οργανωτικό επίπεδο, με στόχο να πετύχει την είσοδο στην Βουλή.

Συγκεκριμένα μέχρι το τέλος Ιανουαρίου, η Δημοκρατική Παράταξη θα πραγματοποιήσει το Οργανωτικό – Καταστατικό και το Τακτικό της Συνέδριο που αναμένεται ουσιαστικά να αποτελέσουν την απαρχή της προσπάθειας για είσοδο στο νέο Κοινοβούλιο, αν και ουσιαστικά η δουλειά αυτή συνεχίζεται από την επόμενη των Ευρωεκλογών. 

Μάλιστα η χθεσινή ανακοίνωση του κόμματος με την ευκαιρία ενός χρόνου από την ίδρυση του δείχνει και το τρόπο που προσεγγίζει η ΔΗΠΑ στις Βουλευτικές. Συγκεκριμένα αναφέρετε ότι η  Δημοκρατική Παράταξη ιδρύθηκε για να καλύψει το πολιτικό κενό που διαμορφώθηκε στον κεντρώο χώρο, λόγω της επικράτησης ακραίων πολιτικών προσεγγίσεων που αναιρούν τον μετριοπαθή, συνθετικό, διαλεκτικό και υπεύθυνο χαρακτήρα του πολιτικού κέντρου.

 

Παράλληλα επισημαίνεται ότι  ιδρύθηκε για να στεγάσει και να εκφράσει τους μετριοπαθείς, τους μετρημένους, τους νηφάλιους, τους ψύχραιμους και τους ορθολογικούς πολίτες που δεν πιστεύουν στις στείρες αντιπαραθέσεις, που απορρίπτουν τον φανατισμό, που δυσανασχετούν με την ανευθυνότητα, που διαφωνούν με την προσωπολατρία, που δεν αποδέχονται την πατριδοκαπηλία, που δεν ανέχονται την καλλιέργεια της διχόνοιας, του διχασμού και του μίσους.  

Τα πιο πάνω δείχνουν και τις στοχεύσεις του κόμματος του Μάριου Κάρογιαν ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει και το επόμενο διάστημα να εργάζεται περισσότερο στο παρασκήνιο παρά στο προσκήνιο, με στόχο την είσοδο στην Βουλή. 

 

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι την τακτική αυτή το κόμμα την ακολούθησε και στις Ευρωεκλογές πετυχαίνοντας με σωστή Οργανωτική δουλειά να πάρει ένα ποσοστό της τάξης του 4% που επέστρεψε την εκπροσώπηση της στο Εθνικό Συμβούλιο. 

Home