Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ για τις Ευρωεκλογές

Offsite Team -
19.01.2019 - 11:25

Αυτό είναι το ψηφοδέλτιο του ΑΚΕΛ για τις Ευρωεκλογές

Thumbnail
Έτοιμο το ψηφοδέλτιο με στόχους και μηνύματα

Η Κεντρική Επιτροπή σε συνεδρία της το πρωί του Σαββάτου επικύρωσε το ψηφοδέλτιο. Η συνεδρία κράτησε λιγότερο από 2 ώρες και σε αυτήν τα μέλη επικύρωσαν το ψηφοδέλτιο για τις επερχόμενες εκλογές του Μάη.

Στο ψηφοδέλτιο υπάρχουν ονόματα τα οποία αναμέναμε άλλα και κάποιες εκπλήξεις. Το βέβαιο είναι πάντως πως πρόκειται για ένα ψηφοδέλτιο μέσα από το οποίο το ΑΚΕΛ επιχειρεί να περάσει μηνύματα και να φέρει στο δημόσιο διάλογο ενόψει εκλογών, συγκεκριμένα θέματα.

Οι υποψήφιοι είναι οι : Νεοκλής Συλικιώτης, Γιώργος Γεωργίου, Γιώργος Κουκουμάς, Μαρίνα Νικολάου, Άθως Γεωργίου, Νιγιαζί Κιζίλγιουρέκ

Με τη συμπερίληψη του Νιγιαζί Κιζίλγιουρέκ το ΑΚΕΛ εξυπηρετεί το στόχο του να φέρει στο προσκήνιο και έμπρακτα πλέον το Κυπριακό αλλά και τη συμμετοχή των Τουρκοκυπρίων.

Η συμπερίληψη του Γιώργου Κουκουμά φέρνει στο προσκήνιο τη νέα γενιά στελεχών που στόχο έχει να καταδείξει το φρεσκάρισμα και την εμπιστοσύνη στους νέους. 

Το ίδιο ισχύει και για τη Μαρίνα Νικολάου, επίσης νεαρή σε ηλικία με εμπειρίες από Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καθώς εργάζεται ως συνεργάτης στις Βρυξέλλες. 

Με την προσθήκη του Άθου Γεωργίου, φαίνεται πως στο δημόσιο διάλογο θα ποντάρει και στα της Υγείας το ΑΚΕΛ, καθώς πρόκειται για γιατρό ο οποίος έχει βαθιά γνώση των ζητημάτων που άπτονται του τομέα αυτού. 

Τέλος με τον έμπειρο πλέον σε θέματα Ευρωκοινοβουλίου, Νεοκλή Συλικιώτη και τον βουλευτή Λάρνακας, Γιώργο Γεωργίου, το ΑΚΕΛ δείχνει την εμπιστοσύνη σε δυναμικά στελέχη με διαφορετικό υπόβαθρο ο καθένας και με την εμπειρία της εμπλοκής τους στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. 

Home