Αυτόν θα υποστηρίξει στον Δήμο Αμμοχώστου ο ΔΗΣΥ (Φωτο)

Αυτόν θα υποστηρίξει στον Δήμο Αμμοχώστου ο ΔΗΣΥ (Φωτο)

Ανακοίνωση Δημοκρατικού Συναγερμού για τις αποφάσεις του Πολιτικού Γραφείου για τον Δήμο Αμμοχώστου

Ανακοίνωση σχετικά με τις επερχόμενες εκλογές στον Δήμο Αμμοχώστου εξέδωσε το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Αυτούσια η ανακοίνωση 

«Ο Δημοκρατικός Συναγερμός από το ξεκίνημα της διαδικασίας πλήρωσης της θέσης του Δημάρχου Αμμοχώστου, κινήθηκε προσηλωμένος στο στόχο της επανένωσης της Κύπρου και της επιστροφής της Αμμοχώστου.

Σκοπός είναι μέσω της διαδικασίας αυτής να στείλουμε και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ένα ξεκάθαρο μήνυμα. Ότι πάνω από όλα ακριβώς, είναι ο αγώνας για επανένωση του τόπου και η επιστροφή της Αμμοχώστου, με έναν υποψήφιο κοινής αποδοχής που συμμερίζεται αυτούς τους στόχους.

Παρόλο που ως Δημοκρατικός Συναγερμός προτείναμε ικανά κομματικά στελέχη αλλά και από τον ευρύτερο μας χώρο αλλά και την κοινωνία, δεν κατέστη δυνατή η συναίνεση σε υποψηφιότητα προερχόμενη από τον Δημοκρατικό Συναγερμό. Παρά ταύτα κάνοντας πράξη αυτό που θεωρούμε υπέρτατο, την επανένωση της Κύπρου και την επιστροφή της Αμμοχώστου, το Πολιτικό Γραφείο αποφάσισε όπως αποδεχτεί ως υποψήφιο κοινής αποδοχής τον πρέσβη κ. Παύλο Αναστασιάδη που πληροί τις προαναφερόμενες προϋποθέσεις και θα αγωνιστεί για αυτές και ήταν μέσα στους.»

1

Home