Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βίντεο Al Jazeera: Απορρίπτει την εμπλοκή του ο Όμιλος Giovani

Offsite Team -
10.08.2021 - 09:31

Βίντεο Al Jazeera: Απορρίπτει την εμπλοκή του ο Όμιλος Giovani

O Όμιλος Giovani απαντά στο νέο δημοσίευμα του Al Jazeera

Η επιμονή του δικτύου Al Jazeera να παρουσιάζει τον Όμιλο Giovani και στελέχη του ως τους πρωταγωνιστές του ΚΕΠ είναι άξια απορίας, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση ενώ μεταξύ άλλων απορρίπτει οπουδήποτε εμπλοκή με το Αγγλικό ποδόσφαιρο.

Υπενθυμίζουμε ότι στο νέο βίντεο εμφανίζονται και πάλι οι ίδιοι πρωταγωνιστές από την Κύπρο. Ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, ο πρώην Βουλευτής του ΑΚΕΛ Χριστάκης Τζιοβάννης, ο δικηγόρος Ανδρέας Πιττάτζης αλλά και ο Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου Giovanni Αντώνης Αντωνίου.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Παρακολουθήσαμε με προβληματισμό το ρεπορτάζ του δικτύου Al Jazeera περί αγοραπωλησιών Αγγλικών ποδοσφαιρικών ομάδων, στο οποίο γίνεται λόγος για εμπλοκή του Ομίλου Giovani σε τέτοιας φύσεως δραστηριότητες.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά και απερίφραστα ότι ούτε ο Όμιλος, ούτε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου, αλλά ούτε και οποιοδήποτε στέλεχός του, έχουν ή είχαν ποτέ οποιαδήποτε εμπλοκή με το Αγγλικό ποδόσφαιρο. Κατηγορηματικά δηλώνουμε επίσης ότι ουδέποτε συνεργαστήκαμε επαγγελματικά ή άλλως πως με οποιοδήποτε από τα πρόσωπα που παρουσιάζονται στο ρεπορτάζ ως μεσάζοντες ομάδων και εξ όσων γνωρίζουμε κανένας πελάτης μας δεν είναι μέτοχος ή στέλεχος σε Αγγλική ομάδα.

Ο Όμιλος υπήρξε πάροχος στο Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα (ΚΕΠ) σε μία μόνο αίτηση πολιτογράφησης και υπήρξε πωλητής ακινήτων σε μικρό αριθμό αιτητών ΚΕΠ. Οποιαδήποτε αναφορά στο ρεπορτάζ στο όνομα του Ομίλου και στελεχών του είναι ανυπόστατη και βασίζεται σε αναφορές τρίτων. Η επιμονή του δικτύου Al Jazeera να παρουσιάζει τον Όμιλο Giovani και στελέχη του ως τους πρωταγωνιστές του ΚΕΠ είναι άξια απορίας, εφόσον αποδεδειγμένα και αναμφισβήτητα η συμμετοχή του Ομίλου στο ΚΕΠ ως παρόχου αλλά ακόμα και ως κατασκευαστή ακινήτων ήταν περιορισμένη.

Η επιλογή της χρονικής στιγμής αναδημοσίευσης υλικού που λήφθηκε παράνομα το 2019, προκαλεί ερωτηματικά και οδηγεί το κοινό σε μη τεκμηριωμένα συμπεράσματα.

Home