Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βολεύει Αναστασιάδη και δελφίνους να φάνε Αβέρωφ από πρώτο γύρο;

Offsite Team -
02.12.2022 - 06:45

Βολεύει Αναστασιάδη και δελφίνους να φάνε Αβέρωφ από πρώτο γύρο;

Σχολιασμός των δημοσκοπήσεων και τι βολεύει όσους έχουν βλέψεις για την ηγεσία ΔΗΣΥ

Το αποτέλεσμα των 24 μέχρι σήμερα δημοσκοπήσεων σχολίασαν στην εκπομπή Snipers ο Διευθυντής Ειδήσεων της Digital Tree, Παναγιώτης Τσαγγάρης και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Παράσχος

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων ο Ανδρέας Παράσχος σημείωσε ότι ουσιαστικά δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι καθώς ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει πάνω από 30% και ο Αβέρωφ Νεοφύτου κάτω από 20%. 

Ο Ανδρέας Παράσχος εκτίμησε μάλιστα ότι ο καιρός θα δείξει τα δόντια του τον Γενάρη και εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου για παράδειγμα πάει στο 23% και ο Νίκος Χριστοδουλίδης κατεβεί στο 29% τότε εκεί θα μπορεί να γίνει εκτίμηση ότι το παιχνίδι παίζεται ακόμα ενώ το ίδιο θα συμβεί σε ποιο μικρό βαθμό με τον Ανδρέα Μαυρογιάννη. 

Όπως λέχθηκε από την στιγμή που φαίνεται ο Νίκος Χριστοδουλίδης να παίρνει στις δημοσκοπήσεις ένα στους τρεις Συναγερμικούς αυτό δείχνει ότι εκεί θα πρέπει να δουλέψει το επιτελείο του Αβέρωφ Νεοφύτου.  Στο σημείο αυτό ο Ανδρέας Παράσχος έθεσε το ζήτημα εάν όλα τα στελέχη του ΔΗΣΥ δουλεύουν υπέρ του Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σχολιάζοντας το πιο πάνω ο Παναγιώτης Τσαγγάρης σημείωσε ότι η λογική λέει πως κάποιος αν δεν θέλει τον Αβέρωφ Νεοφύτου στα πόδια του διότι έχει ο ίδιος βλέψεις θα του είναι ευκολότερο να τον αποτελειώσει στον πρώτο γύρο παρά να τον αφήσει να περάσει στον δεύτερο γύρο.

Μάλιστα σημείωσε ότι αυτό ερμηνεύετε ότι εάν κάποιος έχει βλέψεις για την ηγεσία του ΔΗΣΥ γιατί να εργαστεί με ζήλο ως μπροστάρης για να υποστηρίξει Αβέρωφ Νεοφύτου και να μην εργαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να του κάνει ζημιά και να ξέρει ότι τελείωσε ο Αβέρωφ Νεοφύτου από τον πρώτο γύρο.

Την ίδια ώρα ο Ανδρέας Παράσχος σημείωσε ότι αυτή την φορά υπάρχουν δύο υποψήφιοι από τον Δημοκρατικό Συναγερμό με τον Παναγιώτη Τσαγγάρη να σημειώνει ότι ο Νίκος Αναστασιάδης που θεωρεί τον εαυτό του ως τον πατέρα της παράταξης αφήσει και τα δύο παιδιά του να πάνε στον δεύτερο γύρο αυτόματα εκ των πραγμάτων ο ΔΗΣΥ θα βρεθεί στην αντιπολίτευση και θα υπάρξει διάσπαση αν δεν υπάρξει διόρθωση μέχρι και τις ενδοκομματικές εκλογές. 

Άρα όπως είπε ένας πατέρας της παράταξης όπως θέλει να παρουσιάζεται ο Νίκος Αναστασιάδης ενδεχομένως να τον βολεύει ο ένας από τους δύο να μείνει εκτός δεύτερου γύρου όπως έγινε και το 2018 με τρόπο όπως δείχνουν και οι αναλύσεις ότι πριμοδοτήθηκε ο Σταύρος Μαλάς για να μην περάσει στον δεύτερο γύρο ο Νικόλας Παπαδόπουλος.  

Αναλυτικά ο σχολιασμός στο πιο κάτω βίντεο στο 30:13:

Home