Βόμβα Παμπορίδη: Πότε να αφαιρούμε την ιθαγένεια Τουρκοκυπρίων

Βόμβα Παμπορίδη: Πότε να αφαιρούμε την ιθαγένεια Τουρκοκυπρίων

Η έντονη ανάρτηση του στο Twitter

Πολιτική βόμβα ρίχνει ο τέως Υπουργός Υγείας, Γιώργος Παμπορίδης, με ανάρτηση του στο Twitter όπου αναφέρεται στις εξελίξεις τόσο στην Αμμοχωστο όσο και στην κυπριακή ΑΟΖ. Σύμφωνα με τον κ. Παμπορίδη θα πρέπει να διώκεται όποιος Τουρκοκύπριος εμπλέκεται σε παραβίαση ψηφισμάτων ΗΕ για την Αμμόχωστο, ενώ συνεχίζοντας προσθέτει ότι θα πρέπει να αφαιρεθεί η ιθαγένεια από κάθε Τουρκοκύπριο που υπηρετεί ως αξιωματούχος του Ψευδοκράτους. 

1

1

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει: 

“Ολέθριες οι εξελίξεις επί του εδάφους τόσο στην Αμμόχωστο όσο και στην ΑΟΖ. Το τραγικότερο όλων είναι ότι η πλευρά μας παρακολουθεί αμήχανα λες κι είμαστε εν υπνώσει. Απελπιστικά μόνοι, απροετοίμαστοι, έρμαιο στις ορέξεις κ την χλεύη των Τούρκων. Λες κι είμαστε «εκλιπούσα» χώρα..”

Έστω και τώρα ας χαραχθεί στρατηγική σε συνεννόηση με την Ελλάδα για την επιβολή πραγματικών κυρώσεων μέσω ΕΕ. Κύπρος και Ελλάς από κοινού μπορούν και οφείλουν να πειθαναγκάσουν τις Βρυξέλλες σε αντίδραση. Δεν έχουμε περιθώριο για άλλη ήττα. Η επόμενη ήττα θα είναι η τελευταία.

Αν δεν ενεργοποιηθεί η ΕΕ έστω και με το στανιό η Κύπρος θα καταστεί απόλυτα έρμαιο της Τουρκικής επιθετικότητας. Πλέον δεν έχουμε πολλά να χάσουμε μετά την Αμμοχωστο και την ΑΟΖ. Ούτε σεντ στην Άγκυρα από Βρυξέλλες έστω κι αν αυτό σημαίνει αυξημένες μεταναστευτικές ροές.

Οποίος Τούρκος/ΤΚ εμπλέκεται σε παράβαση ψηφισμάτων ΗΕ για την Αμμόχωστο να διώκεται. Ν’αφαιρεθεί η ιθαγένεια από κάθε ΤΚ που υπηρετεί ως αξιωματούχος τ Ψευδοκράτους. Οποίος σφετερίζεται ΕΚ περιουσία να μην μπορεί να επισκεφθεί τις ελεύθερες περιοχές κ να χάνει έτσι την ιθαγένεια.

 

Home