Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βράζει ο Προεκλογικός - Αλλεπάλληλες επαφές υποψηφίων

Offsite Team -
28.09.2022 - 06:00

Βράζει ο Προεκλογικός - Αλλεπάλληλες επαφές υποψηφίων

Μεγάλες εκδηλώσεις και επαφές στο Εξωτερικό

Εντατικές και καθημερινές είναι πλέον οι διεργασίες σε επιτελεία υποψηφίων με τον προεκλογικό να παίρνει για τα καλά φωτιά. Τα προγράμματα των υποψηφίων περιλαμβάνουν μεγάλες συγκεντρώσεις αλλά και επαφές στο εξωτερικό.

Κάνοντας αρχή από τον Αβέρωφ Νεοφύτου να αναφέρουμε ότι ολοκλήρωσε από την περασμένη εβδομάδα τις Πανεπαρχιακές του εκδηλώσεις με τελευταίο σταθμό την Λεμεσό ενώ σήμερα θα βρίσκεται για επαφές στο Ισραήλ. 

Στο Ισραήλ θα έχει συναντήσεις μεταξύ άλλων με τον Πρόεδρο της χώρας κ. Ισαάκ Χέρτζοκ, Υπουργούς, αξιωματούχους καθώς και τον πρώην πρωθυπουργό Βενιαμίν Νεντανιάχου.

Παράλληλα επαφές θα έχει με τον πρώην Υπουργό Ενέργειας του Ισραήλ, κ. Yuval Steinitz, την  Υπουργό Εσωτερικών του Ισραήλ, κα. Ayelet Shaked, την Υπουργό Ενέργειας του Ισραήλ, κα. Karine Elharrar αλλά και με την με την Αὐτοῦ Θειοτάτη Μακαριότητα, Πατριάρχη τῆς Ἁγίας Πόλεως Ἱερουσαλήμ καὶ πάσης Παλαιστίνης κ.κ. Θεόφιλο τον Γ'.

Μάλιστα σε χθεσινές δηλώσεις του σημείωσε ότι δίνει μεγάλη σημασία στην συνεργασία με το Ισραήλ ιδιαίτερα στα θέματα ενέργειας και ασφάλειας.

Συνεχίζει με Πανεπαρχιακές και πρόγραμμα ο Χριστοδουλίδης

Την ίδια ώρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης ολοκληρώνει απόψε στη Λευκωσία τον κύκλο των Πανεπαρχιακών του εκδηλώσεων με εκδήλωση στις 8 το βράδυ στο Pavilion.

Παράλληλα συνεχίζει την σταδιακή παρουσίαση του Προεκλογικού του προγράμματος και μέσα από ημερίδα που έγινε στη Λεμεσό παρουσίασε τις προγραμματικές του θέσεις για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό, οι οποίες περιλαμβάνονται σε 4 πολιτικές και 38 προτάσεις.

Εκδήλωση με σύνθημα «Ελάτε να γυρίσουμε σελίδα..»

Μετά από μήνες συναντήσεων, επαφών και διαβουλεύσεων με φορείς, οργανώσεις και πολίτες, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης παραθέτει στις 4 Οκτωβρίου, ενώπιον της κοινωνίας, το όραμά του για την Κύπρο του αύριο.

Με σύνθημα «Ελάτε να γυρίσουμε σελίδα..», ο Ανδρέας Μαυρογιάννης καλεί τους πολίτες να γίνουν κοινωνοί της πρότασης διακυβέρνησής του.  Η πρώτη μεγάλη εκδήλωση του Ανδρέα Μαυρογιάννη θα διεξαχθεί την Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 7:30μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας στη Λευκωσία.

Το Εκλογικό Επιτελείο του Α. Μαυρογιάννη έχει μεριμνήσει για τη μαζική μεταφορά, όσων επιθυμούν να παραστούν στην παρουσίαση, με λεωφορεία από όλες τις επαρχίες.

Home