Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βρετανός πρώην Βουλευτής υπέρ της λύσης δυο κρατών

Offsite Team -
04.05.2021

Βρετανός πρώην Βουλευτής υπέρ της λύσης δυο κρατών

Ο καλύτερος τρόπος για την επίλυση του Κυπριακού είναι το «μοντέλο λύσης στη βάση δύο κρατών» φέρεται να δήλωσε ο Michael Stephen, πρώην Βουλευτής του Κόμματος των Συντηρητικών, ο οποίος διετέλεσε και σύμβουλος του πρώην Τουρκοκύπριου ηγέτη Ραούφ Ντενκτάς, σε συνάντηση για το Κυπριακό που διοργάνωσε ο «σύνδεσμος Τουρκοκυπρίων της Μεγάλης Βρετανίας».

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Οι δηλώσεις αναμεταδίδονται από τ/κ ΜΜΕ και σύμφωνα με το ΓΤΠ, το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή μετέδωσε πως ο κ. Stephen αναφερόμενος στην άτυπη πενταμερή διάσκεψη στη Γενεύη, υποστήριξε ότι επειδή δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να εμπιστευθεί την Τουρκία και το ψευδοκράτος, ο καλύτερος τρόπος για την επίλυση του Κυπριακού είναι το μοντέλο λύσης στη βάση δυο κρατών.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Πρόσθεσε  ότι χώρες όπως η Κίνα θα μπορούσαν να προχωρήσουν στην αναγνώριση της «ΤΔΒΚ». Υπενθυμίζοντας ότι το Μπαγκλαντές στο παρελθόν αναγνώρισε το ψευδοκράτος αλλά εξαιτίας των πιέσεων που δέχθηκε απέσυρε τελικά την απόφασή του ο Βρετανός πρώην πολιτικός είπε ότι η Τουρκία θα πρέπει να χρησιμοποιήσει την στρατιωτική και περιφερειακή της δύναμη προκειμένου οι Μουσουλμανικές χώρες να αναγνωρίσουν την «ΤΔΒΚ».

ΚΥΠΕ

Home