Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δ. Δημητρίου: «Πιλότος μεταρρύθμισης το Υφ. Ναυτιλίας»

Offsite Team -
30.11.2020 - 13:42

Δ. Δημητρίου: «Πιλότος μεταρρύθμισης το Υφ. Ναυτιλίας»

Thumbnail
Ορθότατη η απόφαση δημιουργίας του

«Το Υφυπουργείο Ναυτιλίας θα έχει στο να λειτουργήσει ως πιλότος για μια μεταρρύθμιση στον τρόπο που οι δημόσιες υπηρεσίες λειτουργούν σήμερα».Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Δημητρης Δημητρίου σχολιάζοντας την εξέταση του προϋπολογισμού του Υφυπουργείου.

 

 

Ο κ. Δημητρίου είπε ότι «είδαμε σήμερα τον προϋπολογισμό του Υφυπουργείου Ναυτιλίας. Ένα Υφυπουργείο το οποίο ήταν το πρώτο που ιδρύθηκε το 2018 και αποδεικνύει την ορθότητα της πολιτικής απόφασης και για την ίδρυση των Υφυπουργείων που έχουμε αλλά ειδικά για τη Ναυτιλία μέσα από τα αποτελέσματα που αυτό έχει».

 

Τόνισε ότι ο τομέας της ναυτιλίας «επιφέρει πολλά οφέλη τόσο στην οικονομία όσο και στην κοινωνία. Είναι η λογική και η νοοτροπία πίσω από αυτό τον πολύ σημαντικό τομέα. Βλέπουμε σιγά-σιγά νέους να σπουδάζουν στις σχολές Ναυτιλίας, βλέπουμε σιγά-σιγά την επίδραση που έχει στην κυπριακή κοινωνία».  

Παράλληλα, τόνισε ότι «θέλουμε να υπογραμμίσουμε το πολύ σημαντικό της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου, μία πολιτική απόφαση που θα υλοποιηθεί μέσα στους επόμενους μήνες με καθοριστικό ρόλο του Υφυπουργείου Ναυτιλίας.

 

Από εκεί και πέρα είναι σημαντικός ο ρόλος του Υφυπουργείου και στα θέματα του πράσινου μετασχηματισμού, της περιβαλλοντικής συνείδησης αλλά και πολιτικής αλλά είναι επίσης σημαντικό το γεγονός του ψηφιακού μετασχηματισμού».

 

 

 

 

 

Home