Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Διαβεβαιώσεις Λονδίνου για το Κυπριακό

Offsite Team -
08.09.2022

Διαβεβαιώσεις Λονδίνου για το Κυπριακό

Thumbnail
Διαβεβαίωση για στήριξη λύσης του Κυπριακού εντός παραμέτρων των Ηνωμένων Εθνών από το Λονδίνο

Η βρετανική Κυβέρνηση υποστηρίζει την υπό τα Ηνωμένα Έθνη διαδικασία για επίλυση του Κυπριακού και εισηγείται λύση σύμφωνη με τις παραμέτρους των Ηνωμένων Εθνών που βασίζεται στο μοντέλο μιας διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα.

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Αυτό απάντησε ο μέχρι χθες Υφυπουργός Ευρώπης της βρετανικής Κυβέρνησης Γκρέιαμ Στιούαρτ σε γραπτό ερώτημα για το Κυπριακό.

Το ερώτημα είχε υποβληθεί από τη βουλευτή των Εργατικών Ζάρα Σουλτάνα που ζητούσε να πληροφορηθεί αν το Foreign Office έχει κάνει προσφάτως βήματα για να συμβάλει στην επανένωση της Κύπρου μέσω διαπραγματεύσεων στη βάση της διζωνικής, δικοινοτικής ομοσπονδίας όπως προβλέπουν σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Ο κ. Στιούαρτ σημείωσε πως τον Ιούλιο συναντήθηκε με τον Κύπριο Υπουργό Εξωτερικών εκθέτοντας την αποφασιστικότητα του Λονδίνου να βρεθεί μία δίκαιη και με διάρκεια λύση στην Κύπρο.

ΚΥΠΕ

Home