Διεθνοποιούνται τα Βαρώσια: Ετοιμάζει ταξίδια ο Σίμος

Διεθνοποιούνται τα Βαρώσια: Ετοιμάζει ταξίδια ο Σίμος

Έντονη κινητοποίηση εντός Οκτωβρίου που θα πάνε και ποιους θα δουν

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Ξανά στο προσκήνιο το θέμα της Αμμοχώστου. Εντός Οκτωβρίου αναμένεται κινητοποίηση μετά τις συνεχείς παραβιάσεις από τις κατοχικές Αρχές. Όπως πληροφορούμαστε, αντιπροσωπεία του κατεχόμενου Δήμου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Σίμο Ιωάννου προγραμματίζει ταξίδια σε Λονδίνο και Βρυξέλλες.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Το τριήμερο 18-20 Οκτωβρίου η αντιπροσωπεία θα βρεθεί στη βρετανική πρωτεύουσα για επαφές με τη βρετανική Κυβέρνηση και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη όπου θα θέσουν επί τάπητος τις παράνομες αναπτύξεις στα Βαρώσια και την παραβίαση των ψηφισμάτων.

Μέσα στο πλάνο του Δημοτικού Συμβουλίου είναι ακόμα ένα σημαντικό ταξίδι εντός Νοεμβρίου στις Βρυξέλλες. Ωστόσο, οι επαφές στο Βέλγιο που θα είναι πολύ σημαντικές θα γίνουν μετά τις 03 Νοεμβρίου. Το Δημοτικό Συμβούλιο Αμμοχώστου θα επιδιώξει να δει τόσο την πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όσο και του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ σαφέστατα θα συναντηθούν με τους έξι Κύπριους ευρωβουλευτές.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ο Δήμαρχος Αμμοχώστου Σίμος Ιωάννου ανέφερε ότι «στο παρόν στάδιο υπάρχει στασιμότητα στις ενέργειές μας. Αναμένουμε την πραγματοποίηση των ταξιδιών μας  για να θέσουμε την παραβίαση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ για την Αμμόχωστο. 

Ο κ. Ιωάννου είπε ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει για να εξετάσει την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί για να λάβει αποφάσεις

Με βάση στοιχεία που ανακοινώθηκαν χθες Πέμπτη 07 Οκτωβρίου 2021 από τον Ιούλιο του 2020 μέχρι χθες επισκέφθηκαν την περίκλειστη πόλη των Βαρωσίων 240.000 άτομα.

 

Home