Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Διήμερο επαφών στην Πάφο για Μαυρογιάννη (Φωτογραφίες)

Offsite Team -
16.08.2022 - 21:27

Διήμερο επαφών στην Πάφο για Μαυρογιάννη (Φωτογραφίες)

Περιοδεία Ανδρέα Μαυρογιάννη στην Επαρχία Πάφου

Tα σημαντικά ζητήματα και προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τόπος, συζήτησε στα πλαίσια της περιοδείας του στην Επαρχία Πάφου το Σάββατο και την Κυριακή, 13 και 14 Αυγούστου, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Πρόεδρος Ανδρέας Μαυρογιάννης, κατά την οποία παρουσίασε τις βασικές πτυχές του προγράμματός του. Όπως προστίθεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, ο κ. Μαυρογιάννης είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και να καταθέσει προτάσεις για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα που αφορούν και επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών.

1

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο κ. Μαυρογιάννης επισκέφθηκε τις Κοινότητες Τίμη, Νατά, Αμαργέτη, Πολέμι και Τσάδα. Το Σάββατο 13 Αυγούστου επισκέφθηκε την Παναγιά, γενέτειρα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ και παρευρέθηκε σε εκδήλωση αφιερωμένη στον Αρχιεπίσκοπο Μακάριο Γ' κάτω από τον τίτλο «Μακάριος νυν και αεί». 

1

Την Κυριακή 14 Αυγούστου, παρευρέθηκε και κατάθεσε στεφάνι στο Εθνικό Μνημόσυνο για τους Πεσόντες στις μάχες της Τυλληρίας το 1964 στην Εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ στον Παχύαμμο. Επίσης παρέστη σε φεστιβάλ στην κοινότητα της Καλλέπειας.

1

Στα πλαίσια των επαφών του στην Τσάδα, επισκέφθηκε την πατρική οικία – μουσείο Ευαγόρα Παλληκαρίδη όπου συνομίλησε με συγγενικά πρόσωπα του ήρωα και έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών του μουσείου.

1

1

Home