Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗKO: Απύθμενο το θράσος των εγκάθετων της Άγκυρας στα κατεχόμενα

Offsite Team -
05.10.2022 - 17:55

ΔΗKO: Απύθμενο το θράσος των εγκάθετων της Άγκυρας στα κατεχόμενα

ΔΗΚΟ: Ενώπιον της Επ. Ελέγχου Ελέγχου η έκθεση της ΕΥ για το ΚΕΠ
«Απαράδεκτα τελεσίγραφα ακόμη και στην ΟΥΝΦΙΚΥΠ»

Με απύθμενο θράσος οι εγκάθετοι της Άγκυρας στα κατεχόμενα προκαλούν και κλιμακώνουν όλες εκείνες τις ενέργειες για προώθηση των απαράδεκτων αξιώσεων τους για αναγνώριση του ψευδοκράτους και λύση «δύο κρατών» στην Κύπρο, αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΔΗΚΟ.

Όπως δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ, το ψευδοκράτος στέλνει ακόμη και στην ίδια την ΟΥΝΦΙΚΥΠ απαράδεκτα τελεσίγραφα: «έχετε ένα μήνα, είτε μας αναγνωρίζετε, είτε φεύγετε». Την ίδια χώρα ο Τατάρ, φωτογραφίζεται στην κατεχόμενη Αμμόχωστο εξαγγέλλοντας και νέες επεκτατικές ενέργειες.

Το Δημοκρατικό Κόμμα καταδικάζει με τον πλέον έντονο τρόπο την όξυνση της προκλητικότητας του ψευδοκράτους και της Τουρκίας, που με περισσή αλαζονεία, παραβιάζουν τα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ και εκβιάζουν ωμά ακόμη και την Ειρηνευτική Δύναμη των ΗΕ στην Κύπρο.

Δυστυχώς ενόσω ο ΟΗΕ τηρεί ίσες αποστάσεις και στρουθοκαμηλίζει ως προς τις βαρύτατες ευθύνες της Τουρκίας και των εγκάθετων της στην Κύπρο και ενόσω η Ευρωπαϊκή Ένωση περιορίζεται σε φραστικές καταδίκες, η τουρκική πλευρά δυστυχώς, θα αποθρασύνεται ολοένα και περισσότερο, καταλήγει η ανακοίνωση.

Home