Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΚΟ: Διερεύνηση διασύνδεσης πολιτογραφήσεων με εισφορές σε ΔΗΣΥ

Offsite Team -
02.09.2022 - 12:01

ΔΗΚΟ: Διερεύνηση διασύνδεσης πολιτογραφήσεων με εισφορές σε ΔΗΣΥ

ΔΗΚΟ: Χαιρετίζει τη θεσμοθέτηση του Εθνικού Κατώτατου Μισθού
Καλεί την Αρχή κατά της Διαφθοράς να διερευνήσει τη διασύνδεση

Σωρεία σοβαρών ζητημάτων και ερωτηματικών εγείρει η διασύνδεση αριθμού πολιτογραφήσεων με εισφορές προς τον Δημοκρατικό Συναγερμό ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΚΟ Θεόδωρος Μανιταράς.

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Συνεχίζοντας τόνισε πως η Αρχή κατά της Διαφθοράς θα πρέπει να διερευνήσει τη διασύνδεση πολιτογραφήσεων με εισφορές στον ΔΗΣΥ.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΔΗΣΥ - ΑΚΕΛ: Κόντρα στην Βουλή για εισφορές από πολιτογραφηθέντες

Ταυτόχρονα σημείωσε ότι «η διερεύνηση θα προχωρήσει σε συνδυασμό με τα ευρήματα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και τις διαπιστώσεις που καταγράφονται στο πόρισμα της Επιτροπής Νικολάτου».

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καταγγελία ΑΚΕΛ: 5 Πολιτογραφηθέντες έδωσαν εισφορές στον ΔΗΣΥ

Αυτούσια η δήλωση του κ. Μανιταρά

Η Αρχή κατά της Διαφθοράς να διερευνήσει η διασύνδεση πολιτογραφήσεων με εισφορές στον ΔΗΣΥ

Η διασύνδεση αριθμού πολιτογραφήσεων με εισφορές προς τον Δημοκρατικό Συναγερμό εγείρει σωρεία σοβαρών ζητημάτων και ερωτηματικών.

Αυτές οι αποκαλύψεις πρέπει να διερευνηθούν από την νεοσυσταθείσα Ανεξάρτητη Αρχή κατά της διαφθοράς και τον Επίτροπο Διαφάνειας.

Αναμένουμε ότι αυτή η διερεύνηση θα προχωρήσει σε συνδυασμό με τα ευρήματα της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και τις διαπιστώσεις που καταγράφονται στο πόρισμα της Επιτροπής Νικολάτου.

Το Δημοκρατικό Κόμμα δηλώνει έτοιμο να υπερψηφίσει οποιαδήποτε επιπρόσθετη νομοθετική διάταξη ή και κανονισμό που απαιτούνται, έτσι ώστε να διευκολύνουμε όλες τις αρμόδιες αρχές να επιτελέσουν τον εποπτικό τους ρόλο.

Home