ΔΗΚΟ: ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ τσακώνονται στα ερείπια της πολιτικής τους

ΔΗΚΟ: ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ τσακώνονται στα ερείπια της πολιτικής τους

Τι αναφέρει το ΔΗΚΟ

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη – ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ, ερίζουν επί των ερειπίων της αποτυχημένης πολιτικής τους στο κυπριακό αναφέρει σε ανακοίνωση του το ΔΗΚΟ.

Συγκεκριμένα το ΔΗΚΟ κάνει λόγο για δημόσιες κοκορομαχίες σε επίπεδο Προέδρου της Δημοκρατίας και Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, οι οποίες οφείλονται στο ότι δεν μπορούν να διαχειριστούν την αποτυχία της πολιτικής τους, που από κοινού προωθούσαν εδώ και δεκαετίες.

Όπως αναφέρει το ΔΗΚΟ, “μας έφεραν στο σημείο, να εκλιπαρεί η Ελληνοκυπριακή πλευρά για τη σύγκλιση τριμερούς συνάντησης για το κυπριακό, ενώ συνεχίζονται και αυξάνονται οι τουρκικές παραβιάσεις στην ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας. Πάμε να διαπραγματευτούμε κάτω από την απειλή της βίας, κάτι που μας έλεγε πριν από λίγες μέρες ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πως δεν πρόκειται να αποδεχθεί.

Πλέον, δεν είναι μόνο οι εκτιμήσεις και οι προβλέψεις τους που διαψεύδονται καθημερινά, αλλά δυστυχώς, η όλη διαδικασία ποδηγετείται από τους τουρκικούς σχεδιασμούς, σε μία συζήτηση επί της τουρκικής ατζέντας, κάτι που θα οδηγήσει, είτε σε ένα νέο αδιέξοδο, είτε σε λύση τουρκικών προδιαγραφών την οποία δεν θα αποδέχονται οι Ελληνοκύπριοι.

Αυτό που απαιτείται σήμερα, είναι λιγότερες αντιπαραθέσεις και περισσότερη αυτοκριτική για τα λάθη που μας οδήγησαν εδώ που μας οδήγησαν”.

Home