Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΚΟ: Δώστε στη δημοσιότητα τα πρακτικά όλων των καταθέσεων

Offsite Team -
21.01.2021 - 14:22

ΔΗΚΟ: Δώστε στη δημοσιότητα τα πρακτικά όλων των καταθέσεων

Thumbnail
Δηλώσεις Άθω Αντωνιάδη

Ο Γενικός Γραμματές του ΔΗΚΟ, Άθως Αντωνιάδης προχώρησε σε δήλωση όσον αφορά την αντιπαράθεση πρώην υπουργών για τις πολιτογραφήσεις.

Μεταξύ άλλων στη δήλωση του ανέφερε: «Δώστε στη δημοσιότητα τα πρακτικά όλων των καταθέσεων ενώπιον της Επιτροπής Νικολάτου για τις πολιτογραφήσεις».

Αυτούσια η δήλωση:

Η αντιπαράθεση μεταξύ του νυν Αναπληρωτή Προέδρου του ΔΗΣΥ και πρώην Υπουργού Οικονομικών από τη μία και του πρώην Υπουργού Εσωτερικών της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ από την άλλη, για το σκάνδαλο των πολιτογραφήσεων:

  • επιβεβαιώνει τη θέση του Δημοκρατικού Κόμματος, ότι οι φάκελοι πρέπει να δοθούν στην Ελεγκτική Υπηρεσία για ενδελεχή έλεγχο
  • φανερώνει απαράδεκτες συμπεριφορές με λεκτικό που δυστυχώς ξεφτιλίζει το επίπεδο της πολιτικής και πλήττει την αξιοπρέπεια της ίδιας της κοινωνίας που οι ίδιοι κυβερνούσαν
  • επιβεβαιώνει την κριτική που είχαμε ασκήσει ότι η διαδικασία ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής Νικολάτου γινόταν, εν μέρει, πίσω από κλειστές πόρτες. 

Ως Δημοκρατικό Κόμμα ζητούμε να δοθούν στη δημοσιότητα όλα τα πρακτικά των καταθέσεων ενώπιον της Επιτροπής Νικολάτου, χωρίς συσκότιση διότι η κοινωνία έχει δικαίωμα να γνωρίζει όλα όσα έχουν λεχθεί. 

 

Home