Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΚΟ για Αριστοτέλους: Η Κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι γνώριζε

Offsite Team -
21.06.2022

ΔΗΚΟ για Αριστοτέλους: Η Κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι γνώριζε

ΔΗΚΟ: Η Κύπρος μένει εκτός από μια ιστορική συμφωνία

Το Δημοκρατικό Κόμμα χαιρετίζει το διορισμό ειδικού ποινικού ανακριτή αναφορικά με το ενδεχόμενο διάπραξης ποινικών αδικημάτων από Ανώτερο Αξιωματικό της Αστυνομίας και τις σοβαρές καταγγελίες στις οποίες προέβη η Διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών και Ανώτερη Λειτουργός των Φυλακών. 

>>>Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις για την υπόθεση<<<

Την ίδια ώρα το ΔΗΚΟ εκφράζει την ανησυχία του για το γεγονός ότι ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος παραδέχτηκε σήμερα ότι η κυβέρνηση Αναστασιάδη, το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο Γενικός Εισαγγελέας, ακόμη και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, γνώριζαν για αυτές τις καταγγελίες, ήταν ενήμεροι πριν από τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, αλλά δεν έκαναν τίποτα. 

Σημειώνεται δε, πως η πρώτη αντίδραση της κυβέρνησης ήταν να δηλώσει ολοκληρωτική άγνοια και αναγκάστηκε να προχωρήσει στη σημερινή της παραδοχή, μόνο μετά από την πίεση συγκεκριμένων ΜΜΕ. 

Επίσης, προκαλεί προβληματισμό το γεγονός ότι, ενώ η επίσημη καταγγελία έγινε χθες και ενώ έχει ήδη ξεκινήσει ποινική έρευνα, ο υπό διερεύνηση Ανώτερος Αξιωματικός της Αστυνομίας  δεν έχει, μέχρι στιγμής, τεθεί σε διαθεσιμότητα. 

Home