ΔΗΚΟ: Με αλαζονεία και έπαρση ο ΠτΔ απαξιώνει τους Θεσμούς

ΔΗΚΟ: Με αλαζονεία και έπαρση ο ΠτΔ απαξιώνει τους Θεσμούς

Το ΔΗΚΟ καλεί την Κυβέρνηση και τον ΔΗΣΥ να απαντήσουν, μεταξύ άλλων, εάν φοβούνται τον έλεγχο και την διαφάνεια

«Με αλαζονεία και έπαρση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ απαξιώνουν τους θεσμούς, αρνούνται να απαντήσουν και σπαταλούν χρόνο», τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ, απαντώντας σε αναφορές του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Όπως σημειώνει, «είναι εμφανής ο εκνευρισμός του Προέδρου Αναστασιάδη και της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ, επειδή δεν πέρασε η εμμονή τους, για απουσία ελέγχου και διαφάνειας στη διαδικασία δανείων με κρατικές εγγυήσεις». 

«Με αλαζονεία και έπαρση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στη χτεσινή (22/5) συνέντευξη του στον Alpha Κύπρου, κατέφυγε σε ειρωνείες, υπονοούμενα και παραπληροφόρηση, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και να διχάσει την κοινωνία», υπογραμμίζει. 

Όσο ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ προσπαθούν ν’ αποπροσανατολίσουν, τονίζει το ΔΗΚΟ, άλλο τόσο η κοινωνία ζητά να απαντήσουν τρεις απλές ερωτήσεις:

  • Γιατί η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ φοβάται τον έλεγχο και τη διαφάνεια; 
  • Γιατί η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ απέσυρε το νομοσχέδιο για απευθείας χορηγίες στις μικρές επιχειρήσεις και τους αυτοτελώς εργαζόμενους, το οποίο είχε την στήριξη όλων;
  • Γιατί η κυβέρνηση του ΔΗΣΥ σπαταλά χρόνο και γιατί προκαλεί ασφυξία στους πιο παραγωγικούς πυλώνες της κυπριακής οικονομίας;
Tags
Home