Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΚΟ: Ο Αναστασιάδης αποδομεί, από μόνος του, τον εαυτό του

Offsite Team -
02.02.2020

ΔΗΚΟ: Ο Αναστασιάδης αποδομεί, από μόνος του, τον εαυτό του

Thumbnail
Ανακοίνωση-απάντηση σε Κυβερνητικό εκπρόσωπο

Aνακοίνωση εξέδωσε το Δημοκρατικό κόμμα αναφορικά με τα όσα ανέφερε χθες σε γραπτή ανακοίνωση του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, σε σχέση με τις εκθέσεις της Ελεγκτικής Υπηρεσίας.

Πιο συγκεκριμένα χθές ο κ. Κούσιος έκανε λόγο ότι ΔΗΚΟ και ΑΚΕΛ επιδίδονται σε μία συντονισμένη προσπάθεια αποδόμησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, με απώτερο σκοπό τις προεδρικές εκλογές του 2023.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από πλευράς ΔΗΚΟ, αναφέρεται ότι η αλλαγή διακυβέρνησης αποτελεί αναγκαιότητα για την Κύπρο και ουδεμία σχέση έχει με συμφέροντα.

Ενώ παράλληλα το ΔΗΚΟ, χαρακτηρίζει ως προκλητικές τις αναφορές του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, σε «ιδιοτελή συμφέροντα», σχολιάζοντας την άσκηση κριτικής από κόμματα της αντιπολίτευσης.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

«Προκλητική είναι η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, σε «ιδιοτελή συμφέροντα», σχολιάζοντας την άσκηση κριτικής από κόμματα της αντιπολίτευσης.

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ, που έχει δυστυχώς αποδείξει ότι γνωρίζει καλά τι θα πει ιδιοτελή συμφέροντα, θα έπρεπε να αποφεύγει  παρόμοιες εκφράσεις.

Η αλλαγή διακυβέρνησης αποτελεί αναγκαιότητα για την Κύπρο και ουδεμία σχέση έχει με συμφέροντα.

Η άσκηση κριτικής από τα κόμματα και η επισήμανση της αναγκαιότητας αυτής, αποτελεί καθήκον και συνδέεται μόνο με την επιθυμία να γίνουν τα πράγματα καλύτερα για την πατρίδα και το λαό μας.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αποδομεί, από μόνος του, τον εαυτό του αλλά η σοβαρότερη συνέπεια αυτής της πρακτικής, είναι το γεγονός ότι, παράλληλα, αποδομεί και υπονομεύει και τον κορυφαίο θεσμό της χώρας, τον οποίο όφειλε και οφείλει να υπηρετεί.

Η αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι η κυβέρνηση του Δημοκρατικού Συναγερμού, δεν αντέχει την κριτική και αυτός είναι ακόμα ένας λόγος για τον οποίο εκθέτει και βλάπτει την Κυπριακή Δημοκρατία.»

Home