Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΚΟ: Οι μπουλντόζες στο Βαρώσι δυναμιτίζουν τη λύση Κυπριακού

Offsite Team -
14.10.2021

ΔΗΚΟ: Οι μπουλντόζες στο Βαρώσι δυναμιτίζουν τη λύση Κυπριακού

Καταδικάζει κλιμάκωση των μέτρων

«Οι μπουλντόζες του Αττίλα προχωρούν ανενόχλητες στην Αμμόχωστο, δυναμιτίζοντας

κάθε προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού». Αυτό υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ που αναφέρει:

«Καταδικάζουμε με τον πλέον έντονο τρόπο την περαιτέρω κλιμάκωση των προκλήσεων του κατοχικού καθεστώτος και της Τουρκίας, με τις νέες εργασίες στο τμήμα της περιφραγμένης κατεχόμενης πόλης της Αμμοχώστου. 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Οι μπουλντόζες του Αττίλα προχωρούν ανενόχλητες και δυναμιτίζουν την όποια προσπάθεια επίλυσης του Κυπριακού, με το διεθνή παράγοντα και την Ε.Ε. να περιορίζονται σε «μουδιασμένες» εκκλήσεις για τερματισμό και άρση των απαράδεκτων και κατά παράβαση των ψηφισμάτων του Σ.Α. των Η.Ε., ενεργειών της». 

Όπως αναφέρει το ΔΗΚΟ:«Καλούμε για ακόμη μία φορά την κυβέρνηση όπως εντείνει τις ενέργειες και τα διαβήματα της προς πάσα κατεύθυνση, ώστε ο διεθνής παράγοντας και ιδιαίτερα η Ε.Ε. αλλά και ο Ο.Η.Ε να ασκήσουν την επιρροή τους, με τέτοιο τρόπο και σε τέτοιο βαθμό ώστε η Τουρκία να εξαναγκαστεί να αναστρέψει όλες τις παράνομες της ενέργειες. 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ενόσω η Τουρκία και το κατοχικό καθεστώς προχωρούν ανενόχλητοι να επιβάλλουν απαράδεκτα νέα τετελεσμένα στην πατρίδα μας, αποτελεί χρέος της κυβέρνησης να εξαντλήσει όλα τα διαθέσιμα μέσα και με σωστή και διεκδικητική στρατηγική, να πετύχει να θωρακίσει την Κυπριακή Δημοκρατία και τα εθνικά μας συμφέροντα». 

 

Home