Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΚΟ: Ποια είναι η στρατηγική σας στο Κυπριακό ο κ. Αναστασιάδη;

Offsite Team -
11.10.2021 - 13:19

ΔΗΚΟ: Ποια είναι η στρατηγική σας στο Κυπριακό ο κ. Αναστασιάδη;

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας περιορίζεται στις εκ των υστέρων διαπιστώσεις

Οι διαπιστώσεις που έκανε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την ομιλία του στην πορεία των Μορφιτών και τα όσα έχει αναφέρει για τις απαράδεκτες αξιώσεις και την προπαγάνδα της τουρκικής πλευράς, είναι, δυστυχώς, αυτά για τα οποία το Δημοκρατικό Κόμμα προειδοποιούσε εδώ και καιρό ότι θα συμβούν αναφέρει το μέλος της Γραμματείας του ΔΗΚΟ, Γιώργος Σολωμού.

Όπως τονίζει είναι αυτά τα οποία θα μπορούσαν να αποφευχθούν εάν εφαρμοζόταν εγκαίρως η στρατηγική που πρότεινε το ΔΗΚΟ, μια στρατηγική διεκδικητική, μια στρατηγική πρόκλησης πραγματικού κόστους στην Τουρκία. 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Δυστυχώς όπως τονίζει ο Γιώργος Σολωμού  ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας περιορίζεται στις εκ των υστέρων διαπιστώσεις, την ώρα που η τουρκική πλευρά με συγκεκριμένη στρατηγική προωθεί τις απαράδεκτες αξιώσεις της. Πέραν των διαπιστώσεων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας πρέπει και οφείλει, να μας αποκαλύψει και το σχέδιο του. 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Τέλος ο Γιώργος Σολωμού απευθύνει ερώτημα ποια είναι η στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσουμε τελικά; 

Λευτέρης: Θέλουν να πλήξουν ΔΗΣΥ με υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη

Offsite Team -
28.06.2022 - 12:44

Λευτέρης: Θέλουν να πλήξουν ΔΗΣΥ με υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη

Thumbnail
«Η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη βρίσκεται απέναντι στην ιστορία μας και τον ιδρυτή μας Γλαύκο Κληρίδη»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου, απαντώντας στα λεγόμενα Νικόλα Παπαδόπουλου, τονίζοντας ότι η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν βρίσκεται απέναντι σε κανέναν.

Η δήλωση-ομολογία του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλου ότι η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη βρίσκεται απέναντι στον Δημοκρατικό Συναγερμό, δηλαδή απέναντι στον περήφανο συναγερμικό κόσμο, απέναντι στην ιστορία μας και στον ιδρυτή μας Γλαύκο Κληρίδη, αποκαλύπτει πλήρως τις πραγματικές τους προθέσεις που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο να πλήξουν και να υπονομεύσουν τη μεγάλη μας παράταξη, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου.

Προσθέτοντας ότι, όμως οφείλουν να γνωρίζουν ότι τούτη η μεγάλη, ιστορική παράταξη του Γλαύκου Κληρίδη, θεμελιώθηκε και χτίστηκε πάνω στους αγώνες, τους κόπους και τις θυσίες, χιλιάδων αφανών στελεχών του Δημοκρατικού Συναγερμού.

>>>Διαβάστε επίσης: Μηδέν Εγγυήσεις και Μηδέν Στρατεύματα. Τελικά ποιος είπε τι;

Των πατεράδων και των παππούδων μας οι οποίοι άντεξαν και νίκησαν την παραπληροφόρηση, την πολεμική, τα ψεύδη και τους λαϊκισμούς εδώ και δεκαετίες και συνεχίζουμε να πορευόμαστε στις ίδιες αρχές και αξίες πεπεισμένοι ότι και αυτή τη φορά θα αντέξει η μεγάλη μας παράταξη και θα νικήσει.

Παράλληλα, ο κ. Χριστοφόρου αναφέρει οτι, η δική μας υποψηφιότητα, η υποψηφιότητα της μεγάλης μας φιλελεύθερης παράταξης, η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν βρίσκεται απέναντι σε κανέναν γιατί είναι υποψηφιότητα που ενώνει δυνάμεις και συμπορεύεται με τον συναγερμικό κόσμο και την κοινωνία, με ένα και μοναδικό αποκλειστικό στόχο: Να επιλύσουμε προβλήματα και να πάρουμε τον τόπο μας ακόμη πιο μπροστά.

Άλλωστε τούτο το αποδείξαμε περίτρανα με τις δυο πετυχημένες μας διακυβερνήσεις, τη διακυβέρνηση του Γλαύκου Κληρίδη και του Νίκου Αναστασιάδη για τις οποίες είμαστε περήφανοι, καταλήγει η ανακοίνωση.

Home