Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΚΟ: Το πόρισμα για τα διαβατήρια επιβεβαιώνει τη διαπλοκή ΠτΔ

Offsite Team -
23.06.2021 - 17:41

ΔΗΚΟ: Το πόρισμα για τα διαβατήρια επιβεβαιώνει τη διαπλοκή ΠτΔ

Αναμένουμε ότι για τα ευρήματα του πορίσματος θα αναληφθούν ευθύνες, υπογραμμίζει το ΔΗΚΟ

Το πόρισμα της ερευνητικής επιτροπής Νικολάτου για τις παράνομες πολιτογραφήσεις επιβεβαιώνει την θεσμική διαπλοκή του Προέδρου Αναστασιάδη και του Υπουργικού του  Συμβουλίου, αναφέρει το ΔΗΚΟ.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το κόμμα, «στο πόρισμα γίνεται εκτενής αναφορά για παράνομες πολιτογραφήσεις, για αθέμιτες παρεμβάσεις του Προέδρου Αναστασιάδη για να προωθηθούν συγκεκριμένες αιτήσεις, για χαλαρώσεις κριτηρίων για να εξυπηρετηθούν επενδυτές, ακόμη και για την ίδια τη συμμετοχή του Προέδρου Αναστασιάδη και υπουργών του σε συνεδρίες του Υπουργικού Συμβουλίου στις οποίες εγκρίθηκαν πολιτογραφήσεις επενδυτών οι οποίες προωθούνταν από συνδεδεμένα με αυτούς δικηγορικά γραφεία».

Την ίδια ώρα, προσθέτει, «εξακολουθεί να εγείρεται σοβαρό ζήτημα ασυμβίβαστου και σύγκρουσης συμφερόντων καθώς τόσο ο Γενικός όσο και ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, συμμετείχαν σε ένα Υπουργικό Συμβούλιο το οποίο εξέδωσε εκατοντάδες παράνομες πολιτογραφήσεις».

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

«Οι διαπιστώσεις της ερευνητικής επιτροπής που μπορούν να διαβαστούν, δικαιώνουν και τεκμηριώνουν την επιμονή του Δημοκρατικού Κόμματος για απόλυτη διαφάνεια και εξυγίανση σε ότι αφορά το σκάνδαλο των πολιτογραφήσεων».

Καταληκτικά το ΔΗΚΟ υπογραμμίζει πως «αναμένουμε ότι για τα ευρήματα του πορίσματος θα αναληφθούν ευθύνες».

Home