Δημαρχία Αγλαντζιάς: Κλείνει με Debate στο Σκαλί η Προεκλογική

Δημαρχία Αγλαντζιάς: Κλείνει με Debate στο Σκαλί η Προεκλογική

Οι πέντε υποψήφιοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής

Στην τελική ευθεία για τις αναπληρωματικές Δημαρχιακές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής μπαίνουν κόμματα και υποψήφιοι καθώς σήμερα βάσει της νομοθεσίας είναι η τελευταία μέρα για Προεκλογική εκστρατεία. 

Σημειώνεται ότι χθες προτελευταία μέρα της Προεκλογικής υπήρξε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στα επιτελεία των υποψηφίων Δημάρχων καταλήγοντας τελικά ότι θα υπάρξει το βράδυ δημόσια συζήτηση για την Αγλαντζιά που θα διεξαχθεί στο Σκαλί Αγλαντζιάς.

Συγκεκριμένα αρχικά σε κοινή ανακοίνωσή τους οι υποψήφιοι για τη Δημαρχία της Αγλαντζιάς Μαρία Βασιλειάδου, Έφη Ξάνθου και Κώστας Κόρτας είχαν αναφέρει ότι από την περασμένη Παρασκευή 24 Ιουλίου περιμένουν από τον υποψήφιο του ΔΗΣΥ Ανδρέα Κωνσταντίνου, να τους απαντήσει στα συγκεκριμένα και αυτονόητα ερωτήματα που του έθεσαν σχετικά με την διοργάνωση της δημόσιας συζήτησης ενώπιον των δημοτών της Αγλαντζιάς, στην οποία τους προσκάλεσε να συμμετάσχουν.

Οι τρεις ανακοίνωσαν ότι σήμερα Παρασκευή στις 6:45 μ.μ. θα παραστούν στη δημόσια ανοικτή συζήτηση στο Σκαλί Αγλαντζιάς. 

Ακολούθως ο υποψήφιος για τη Δημαρχία της Αγλαντζιάς, Ανδρέας Κωνσταντίνου, με ανακοίνωση κάλεσε τους δημότες να δώσουν το παρών τους στην ανοικτή συζήτηση για την Αγλαντζιά με τους ανθυποψηφίους του. 

Υπενθυμίζεται ότι επιτελεία υποψηφίων τις προηγούμενες μέρες κατηγόρησαν τον Ανδρέα Κωνσταντίνου ότι φοβάται το διάλογο καθώς αρνείτο να συμμετάσχει σε πάνελ με ανθυποψηφίους του. 

Οι 5 θα έχουν απόψε την τελευταία ευκαιρία να πείσουν όσους δημότες ακόμα δεν έχουν καταλήξει ποιος θα στηρίξουν για νέο Δήμαρχο με την ψήφο των Δημοτών να είναι αυτή που θα καθορίσει ποιος θα είναι ο επόμενος Δήμαρχος Αγλαντζιάς για τους επόμενους 17 μήνες. 

Τέλος, σημειώνεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στην  εκλογή του νέου Δημάρχου  έχουν 14619 εκλογείς, εκ των οποίων 14500 είναι Κύπριοι και 119 είναι Κοινοτικοί, οι οποίοι θα κατανεμηθούν σε 23 εκλογικά .

Home