Δημαρχιακές Αγλαντζιάς: Κλείδωσαν οι ημερομηνίες - Τα δεδομένα

Δημαρχιακές Αγλαντζιάς: Κλείδωσαν οι ημερομηνίες - Τα δεδομένα

Ένα βήμα πριν από την συνεργασία ΔΗΚΟ - ΑΚΕΛ - Ψάχνει υποψήφιο ο ΔΗΣΥ

Λήφθηκαν οι τελικές αποφάσεις και οι ημερομηνίες για την εκλογική διαδικασία για νέο Δήμαρχο Αγλαντζιάς μετά τη  υπουργοποίηση Χαράλαμπου Πετρίδη. 

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση που έλαβε η Offsite από την υπηρεσία Εκλογών οι υποψηφιότητες θα κατατεθούν την Πέμπτη 23 Ιουλίου ενώ οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 2 Αυγούστου. 

Τα δεδομένα

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα η μοναδική σίγουρη υποψηφιότητα είναι αυτή του πρώην Δημάρχου Κώστα Κόρτα ο οποίος πήρε χθες και επίσημα το χρίσμα για στήριξη από την Επαρχιακή Επιτροπή του ΔΗΚΟ Λευκωσίας και των Τοπικών Επιτροπών Αγλαντζιάς. 

Την υποψηφιότητα του κύριου Κόρτα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα στηρίξει και το ΑΚΕΛ το οποίο την ερχόμενη Τρίτη έχει προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των τοπικών επιτροπών του Δήμου οι οποίες αναμένεται ουσιαστικά να ανάψουν το πράσινο φως για στήριξη Κώστα Κόρτα όπως και το 2011 και το 2016. 

Υπενθυμίζεται ότι στο τραπέζι από πλευράς ΕΔΕΚ βρίσκεται και το όνομα της Αναπληρώτριας Προέδρου του κινήματος, Μαρίας Βασιλειάδου.

Τέλος στον ΔΗΣΥ ένα όνομα που ακούγεται έντονα είναι αυτό του Δημοτικού Συμβούλου, Ανδρέα Κωνσταντίνου, και αν στην Πινδάρου αποφασίσουν να πάνε με κομματική υποψηφιότητα ο κύριος Κωνσταντίνου συμπληρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι υποψήφιος. 

Από εκεί και πέραν ο ΔΗΣΥ θα δει και τα αποτελέσματα εσωτερικής δημοσκόπησης στην οποία συμπεριλαμβάνονται και ονόματα από άλλους κομματικούς χώρους. 

Home