Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Διμερής κοιν. συνεργασία στη συνάντηση ΠτΒ με Πρέσβη Ελλάδας

Offsite Team -
04.11.2020 - 14:32

Διμερής κοιν. συνεργασία στη συνάντηση ΠτΒ με Πρέσβη Ελλάδας

Thumbnail
Συζητήθηκαν εφικτοί τρόποι συνέχισης της άριστης & στενής συνεργασίας μεταξύ Βουλής των Αντιπροσώπων- Βουλής των Ελλήνων

Εφικτούς τρόπους συνέχισης της στενής συνεργασίας μεταξύ της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Βουλής των Ελλήνων υπό το φως των περιοριστικών μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας, όπως, επίσης, το Κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά, συζήτησαν ο Πρόεδρος της Βουλής Αδάμος Αδάμου και ο Πρέσβης της Ελλάδας στην Λευκωσία Θεοχάρης Λαλάκος σε συνάντηση που είχαν, την Τετάρτη, στη Βουλή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Βουλής των Αντιπροσώπων, κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Λαλάκος συνεχάρη τον κ. Αδάμου για την εκλογή του στην Προεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων και στη συνέχεια επαναβεβαιώθηκαν, εκατέρωθεν, οι αδελφικές σχέσεις Κύπρου – Ελλάδος.

Ακολούθως, αναφέρεται, «συζητήθηκαν, εφικτοί τρόποι συνέχισης της άριστης και στενής συνεργασίας μεταξύ της Βουλής των Αντιπροσώπων και της Βουλής των Ελλήνων, υπό το φως των περιοριστικών μέτρων για αντιμετώπιση της πανδημίας».

 

«Κατά τη συνάντηση έγινε, επίσης ανταλλαγή απόψεων για τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τα ελληνοτουρκικά», καταλήγει η ανακοίνωση της Βουλής.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home