Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Α. Δημητριάδης: Ήρθα για να μείνω - Η επόμενη μέρα Προεδρικών

Του Στέλιου Στυλιανού -
27.01.2023

Α. Δημητριάδης: Ήρθα για να μείνω - Η επόμενη μέρα Προεδρικών

Θα πάρει θέση μεταξύ πρώτου και δεύτερου γύρου πιο θα στηρίξει

Ήρθε για να μείνει στην πολιτική και όχι για να φύγει ανέφερε φιλοξενούμενος στην εκπομπή Snipers ο υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αχιλλέας Δημητριάδης τονίζοντας ότι όλη αυτή η προσπάθεια δεν είναι ένα πυροτέχνημα.

Κληθείς πάντως να απαντήσει εάν αυτό συνεπάγεται ίδρυση νέου κόμματος δεν το απέκλεισε σημειώνοντας ότι μπορεί αυτό που να δημιουργηθεί να είναι μια πλατφόρμα είτε κίνηση ή συνασπισμός σημειώνοντας ότι θα βρεθεί ο μηχανισμός πως θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια. 

Διαβάστε επίσης:

Είπε μάλιστα ότι για τον ίδιο προτεραιότητα του είναι να πάει καλά στις εκλογές της Κυριακής αναφέροντας ότι ιδεολογικά τοποθετεί τον εαυτό του στον χώρο του Κέντρου. 

Παράλληλα όπως τόνισε μετα το τέλος του πρώτου γύρου θα πάρει θέση και θα αναφέρει ποιο από τους δύο που θα περάσουν στο δεύτερο γύρο υποστηρίζει αιτιολογώντας μάλιστα τους λόγους που στηρίζει τον ένα και όχι τον άλλο. 

«Θεωρώ χρέος και ευθύνη μου ότι όταν έρθει κάποιος και με ψηφίσει πρέπει τουλάχιστον να του πω ποια είναι η γνώμη μου και όχι να του πω ψήφισε κατά συνείδηση καθώς αυτός δεν είναι σοβαρός τρόπος για να κάνεις πολιτική» ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο. 

Τέλος σημείωσε ότι ο ίδιος έχει τις δικές του θέσεις μέσα από τις οποίες θέλει να πολιτευτεί αναφέροντας ότι κάποιες από τις εισηγήσεις που έχει μπορεί να δουλέψουν και να εμβολιάσουν τα προγράμματα των υποψηφίων που θα βρεθούν στο δεύτερο γύρο αν συμφωνούν με αυτές και πάρουν και την δική του στήριξη.  Επισήμανε ωστόσο ότι ο ίδιος σε καμιά περίπτωση δεν θέλει να γίνει υπουργός. 

Θέλει υφυπουργείο Ευρωπαϊκών υποθέσεων 

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης του ο Αχιλλέας Δημητριάδης ανέφερε ότι μέσα στο πρόγραμμα του έχει την δημιουργία του υφυπουργείου Ευρωπαϊκών υποθέσεων καθώς θέλει να φύγει τα Ευρωπαϊκα θέματα από το υπουργείο Εξωτερικών και να τα διαχειρίζεται αποκλειστικά το εν λόγω υφυπουργείο. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Αχιλλέας Δημητριάδης στο πιο κάτω βίντεο οι αναφορές για την επόμενη μέρα των Προεδρικών στο 1:09:20:

Home