Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δημητρίου για Κυπριακό: «Για να χορέψουμε ταγκό χρειάζονται δυο»

Offsite Team -
24.06.2021 - 13:52

Δημητρίου για Κυπριακό: «Για να χορέψουμε ταγκό χρειάζονται δυο»

Σχολίασε τη συνάντηση ΠτΔ με Γκουτέρες

«Για να χορέψουμε  ταγκό χρειάζονται δυο. Είναι η Τουρκία και η Τ/κ ηγεσία που πρέπει να πάρουν το μήνυμα και να αλλάξουν στάση». Με αυτό τον τρόπο σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Δημήτρης Δημητρίου τις εξελίξεις στο Κυπριακό και τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου, «στις Βρυξέλλες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη συνάντηση που θα έχει με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, θα επαναλάβει την ξεκάθαρη θέση μας για επίλυση του κυπριακού στη βάση των ψηφισμάτων του οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα». 

 Όπως είπε, «η προσήλωση των πέντε μόνιμων μελών του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του διεθνούς παράγοντα για λύση του κυπριακού βασισμένη στο διεθνές δίκαιο και τα ψηφίσματα των Ηνωμένων Εθνών, ενισχύει και ενδυναμώνει τη δική μας προσπάθεια.Για να χορέψουμε όμως ταγκό χρειάζονται δυο.Είναι η Τουρκία και η Τ/κ ηγεσία που πρέπει να πάρουν το μήνυμα και να αλλάξουν στάση».

 

Home