Δημητρίου: Ο ανασχηματισμός να μην είναι ένα πεδίο αντιπαράθεσης

Δημητρίου: Ο ανασχηματισμός να μην είναι ένα πεδίο αντιπαράθεσης

Αντίδραση ΔΗΣΥ

Ο ΔΗΣΥ τοποθετήθηκε για τον ανασχηματισμό.Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ βουλευτής Δημήτρης Δημητρίου τόνισε ότι «Η χθεσινή ανακοίνωση της Προεδρίας που αφορά στον ανασχηματισμό του υπουργικού συμβουλίου δεν πρέπει να αποτελεί ακόμη ένα πεδίο αντιπαράθεσης. Εμείς ευχηθήκαμε χθες, το κάνουμε και σήμερα, παραγωγική και αποτελεσματική θητεία στους νέους υπουργούς.  

Όπως δηλωσε ο κ. Δημητρίου: «Από εκεί και πέρα, στην πράξη είναι που κρινόμαστε όλοι. Και οι νέοι υπουργοί και η κυβέρνηση στο σύνολό της, για τις πολιτικές που εφαρμόζει, για την πυξίδα που έχει στην διακυβέρνηση. Εμείς εκεί θέλουμε να κάνουμε την πολιτική συζήτηση. Μακριά από συνθήματα αλλά με επιχειρήματα».

 

Σε ό,τι αφορά και την έμφαση που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δίνει και στους νέους ανθρώπους αλλά και στην ισορροπία εκπροσώπησης μεταξύ των δύο φύλων, ο κ. Δημητρίου ανέφερε: «Aυτό αποδεικνύεται αφενός στο σύνολο των προσώπων που έχει διορίσει, πέραν και του υπουργικού συμβουλίου, και στις θέσεις επιτροπών αλλά και στους ημικρατικούς οργανισμούς και αφετέρου στις πολιτικές που εφαρμόζονται και ενισχύουν και τον ρόλο των νέων και τον ρόλο των γυναικών. Μια προσπάθεια που βεβαίως είναι δυναμική, που συνεχώς πρέπει να ενισχύεται και να βελτιώνεται».

 

 

Home