Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Α. Δημητρίου: Σημαντικότατη εξέλιξη η ανάπτυξη μαρίνα & λιμένα

Offsite Team -
03.08.2020

Α. Δημητρίου: Σημαντικότατη εξέλιξη η ανάπτυξη μαρίνα & λιμένα

Thumbnail
Πολλαπλές θετικές προεκτάσεις για την Λάρνακα

Σημαντικότατη εξέλιξη για την πόλη και επαρχία της Λάρνακας η ανάπτυξη λιμένα και μαρίνας εφόσον έργα σαν κι αυτά προσδίδουν προστιθέμενη αξία, δημιουργούν θέσεις εργασίας και λειτουργούν παράλληλα ως πόλος έλξης και για νέες επενδύσεις που χωρίς αμφιβολία τις έχει ανάγκη και η Λάρνακα και η χώρα μας, όπως δήλωσε σε γραπτή δήλωση η Βουλεύτριας και Αντιπροέδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, κ. Αννίτα Δημητρίου. 

Συγκεκριμένα όπως δήλωσε: “Ένα έργο πνοής με πολλαπλές θετικές προεκτάσεις για την πόλη και επαρχία της Λάρνακας, ορόσημο για τη μελλοντική της ανάπτυξη, παίρνει επιτέλους σάρκα και οστά. Όπως ανακοίνωσε και ο αρμόδιος Υπουργός Μεταφορών, έλαβε τέλος ο διαγωνισμός και κατοχυρώθηκε η ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας της Λάρνακας καθώς και η μεταξύ αυτών περιοχή.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική εξέλιξη για την πόλη μας, εφόσον έργα σαν κι αυτά προσδίδουν προστιθέμενη αξία, δημιουργούν θέσεις εργασίας και λειτουργούν παράλληλα ως πόλος έλξης και για νέες επενδύσεις που χωρίς αμφιβολία τις έχει ανάγκη και η Λάρνακα και η χώρα μας.

 Ως Δημοκρατικός Συναγερμός θέλουμε να εκφράσουμε την πλήρη ικανοποίησή μας για την εξέλιξη αυτή, η οποία επήλθε μέσα από στοχευμένη δουλειά και στρατηγικό σχεδιασμό ο οποίος γίνεται πραγματικότητα μέσα από ακόμη ένα έργο πνοής, όπως είναι το λιμάνι και η μαρίνα της Λάρνακας"

Home