Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δημητρίου: Τα σημερινά μέτρα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση

Offsite Team -
24.11.2021

Δημητρίου: Τα σημερινά μέτρα κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση

"Αφορούν την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του ιού"

Τα σημερινά μέτρα που αποφασίστηκαν στο Υπουργικό Συμβούλιο και ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό Υγείας και τα οποία αφορούν την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του ιού, κινούνται βεβαίως προς τη σωστή κατεύθυνση, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, τονίζοντας ότι είναι λόγω αυτών των σωστών αποφάσεων και εν γένει της σωστής στρατηγικής που έχει εφαρμοστεί μέχρι τώρα σε συνδυασμό βεβαίως με την πρόοδο του εμβολιαστικού προγράμματος, που έχουμε καταφέρει να περιορίσουμε τη διασπορά του ιού στην κοινότητα.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Τα σημερινά μέτρα που αποφασίστηκαν στο Υπουργικό Συμβούλιο και ανακοινώθηκαν από τον Υπουργό Υγείας και τα οποία αφορούν την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του ιού, κινούνται βεβαίως προς τη σωστή κατεύθυνση.

Είναι λόγω αυτών των σωστών αποφάσεων και εν γένει της σωστής στρατηγικής που έχει εφαρμοστεί μέχρι τώρα σε συνδυασμό βεβαίως με την πρόοδο του εμβολιαστικού προγράμματος, που έχουμε καταφέρει να περιορίσουμε τη διασπορά του ιού στην κοινότητα.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Σε αυτό το πλαίσιο και επιπρόσθετα των αποφάσεων της κυβέρνησης,  παραμένει στην πρώτη γραμμή η ατομική ευθύνη και η συνεργασία του συνόλου της κοινωνίας μας.

Σε αυτό το δρόμο πρέπει να συνεχίσουμε και να διαφυλάξουμε περαιτέρω τη δημόσια υγεία, που είναι το πρώτιστο, αλλά και για να μπορέσουμε να  γιορτάσουμε και τα Χριστούγεννα χωρίς τη λήψη επιπρόσθετων μέτρων.  

Home