Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δημοσιοποιεί τεστ κορωνοϊού ο Νικόλας/ Μετά την Βουλή η ενημέρωση

Offsite Team -
12.12.2020 - 11:41

Δημοσιοποιεί τεστ κορωνοϊού ο Νικόλας/ Μετά την Βουλή η ενημέρωση

Thumbnail
Έδωσε στην δημοσιότητα το τεστ της κόρης του ο Νικόλας

Με προσωπικά δεδομένα και μάλιστα της κόρης του υποχρεώνετε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ να αμυνθεί στην επίθεση που δέχεται ότι εν γνώση του ενώ ήταν επαφή κρούσματος μετέβηκε σε συνεδρία Κοινοβουλευτικής επιτροπής και μετέπειτα στην Ολομέλεια την περασμένη Πέμπτη (10/12).

 

Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα «Πολίτης» κατηγορεί τον Νικόλα Παπαδόπουλο για τα πιο πάνω ενώ βάση του δημοσιεύματος επικριτική ανακοίνωση κατά του Νικόλα Παπαδόπουλου εξέδωσε σήμερα και ο ΔΗΣΥ.

Μετά από αυτό ο Νικόλας Παπαδόπουλος με ανάρτηση του στο Twitter σημείωσε ότι έκανε το τεστ κορωνοϊού και ήταν αρνητικό, σημειώνοντας τα εξής: 

«Τα αποτελέσματα των διαγνωστικών αναλύσεων (αρνητικό για εμένα και θετικό, δυστυχώς, για την κόρη μου) τα λάβαμε το βράδυ της Πέμπτης και ώρα 21:07 μμ ΜΕΤΑ τη συνεδρίαση της Βουλής. 

Τα υπόλοιπα γράφονται εκ του πονηρού. 

Κατά τα άλλα, είμαι σε αυτοπεριορισμό.»

tweet

Παράλληλα επισύναψε το θετικό τεστ της θυγατέρας του στο οποίο αναγράφετε και η ώρα ενημέρωσης ώστε να αποδείξει ότι την αρνητική αυτή εξέλιξη την έμαθε ο ίδιος το βράδυ της Πέμπτης αφού είχαν ολοκληρωθεί  οι διαδικασίες της Βουλής.

 

Home