Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ: 17 χρόνια από την ημέρα της αεροπορικής τραγωδίας «Ήλιος»

Offsite Team -
13.08.2022 - 17:55

ΔΗΣΥ: 17 χρόνια από την ημέρα της αεροπορικής τραγωδίας «Ήλιος»

Ο ΔΗΣΥ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή στους συγγενείς και τους οικείους τους

17 χρόνια από την ημέρα που η Κύπρος βίωσε την αεροπορική τραγωδία της «Ήλιος» στο Γραμματικό Αττικής, είναι βέβαιο ότι αυτή δεν λησμονείται και δεν παραδίδεται στη λήθη, αναφέρει στην γραπτή του ανακοίνωση του ΔΗΣΥ.

Ο ΔΗΣΥ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή στους συγγενείς και τους οικείους τους για την απώλειά τους και του διαβεβαιώνουν όπως και το σύνολο της κοινωνίας πως τα όσα με πόνο έμαθαν από την τραγωδία αυτή όχι μόνο δεν θα ξεχαστούν αλλά θα πρέπει να παραμείνουν πάντοτε σε επίπεδο κράτους και πολιτείας, οδηγός μας για την αποφυγή ανάλογων τραγωδιών. 

Διαβάστε αυτούσια την γραπτή ανακοίνωση του ΔΗΣΥ:

«17 χρόνια από την ημέρα που η Κύπρος βίωσε την αεροπορική τραγωδία της «Ήλιος» στο Γραμματικό Αττικής, είναι βέβαιο ότι αυτή δεν λησμονείται και δεν παραδίδεται στη λήθη. Η 14η Αυγούστου 2005, βύθισε στο πένθος τη χώρα από τον αδόκητο χαμό των 121 επιβατών και ο πόνος βαραίνει και σήμερα τις ψυχές μας.  

Εκφράζουμε και πάλι την αμέριστη συμπαράστασή μας στους συγγενείς και τους οικείους τους για την απώλειά τους. Και τους διαβεβαιώνουμε όπως και το σύνολο της κοινωνίας μας πως τα όσα με πόνο μάθαμε από την τραγωδία αυτή όχι μόνο δεν θα ξεχαστούν αλλά θα πρέπει να παραμείνουν πάντοτε σε επίπεδο κράτους και πολιτείας, οδηγός μας για την αποφυγή ανάλογων τραγωδιών. 

Η διαρκής φροντίδα και η δέουσα αυστηρότητα στην πιστή τήρηση των κανονισμών ασφαλείας των αεροπορικών πτήσεων αλλά και εν γένει όλων των συγκοινωνιών, δεν έχει ημερομηνία λήξεως. Η συλλογική προστασία αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα της πολιτείας και διαρκές μέλημα όλων μας».

Home