ΔΗΣΥ: Το ΑΚΕΛ κατηγορεί τον ΠτΔ και βλέπει Νικόλα για Προεδρικές

ΔΗΣΥ: Το ΑΚΕΛ κατηγορεί τον ΠτΔ και βλέπει Νικόλα για Προεδρικές

Την στιγμή που κατηγορούν τον ΠτΔ για υιοθέτησης της νέας στρατηγικής ανφέρει ο ΔΗΣΥ

Με αφορμή την κριτική του ΑΚΕΛ προς ΠτΔ το ΔΗΣΥ απαντά σε ανακοίνωση του αναφέροντας ότι η ισοπεδωτική κριτική του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι αδιέξοδη.

Συγκεκριμένα το ΔΗΣΥ αναφέρει: 

Η τακτική της επιλεκτικής μνήμης που ακολουθεί το ΑΚΕΛ, στην ισοπεδωτική κριτική του προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι αδιέξοδη. Γιατί ξεχνάει το ΑΚΕΛ τον αριθμό των μέτρων που αυτή η κυβέρνηση έχει πάρει για τη στροφή της οικονομίας της χώρας. Ξεχνάει το ΑΚΕΛ ότι για παράδειγμα, πλέον στην Κύπρο είναι πολύ πιο αυστηρές οι διαδικασίες σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο ευρωπαϊκό κράτος αναφορικά με το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Ξεχνάει το ΑΚΕΛ τα μέτρα και το κλείσιμο εταιρειών-κέλυφος. Ξεχνάει την προσπάθεια εξυγίανσης στο σύνολό της αλλά και την κριτική που το κόμμα της Αριστεράς ασκούσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι ουσιαστικά στρεφόταν ενάντια στα ρωσικά συμφέροντα.

 

Όπως επίσης ξεχνάει το ΑΚΕΛ τις προτεραιότητες που έχει τώρα η χώρα και τις οποίες ως Δημοκρατικός Συναγερμός τονίζουμε διαρκώς.

Έτσι μερικές μέρες  πριν την κάθοδο της κ. Λουτ, προσπαθεί να δημιουργήσει συμμαχίες για το 2023 και βάλλει κατά του Προέδρου Αναστασιάδη. Και ενώ το ΑΚΕΛ κατηγορεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι δήθεν εγκατέλειψε τη γραμμή λύσης του Κυπριακού υιοθετώντας μέρος της νέας στρατηγικής του ΔΗΚΟ, η ηγεσία του συναντάται με τον Νικόλα Παπαδόπουλο για τις προεδρικές του 2023.  

Προτεραιότητα όλων μας αυτή την ώρα θα έπρεπε να είναι η προσπάθεια για επανέναρξη του διαλόγου με απώτερο στόχο την επίλυση του εθνικού μας προβλήματος. Και όχι η αναρρίχηση στην εξουσία το 2023.

Home