Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ: Ακούσαμε υπεραγορά ευχών και συνθημάτων από Νίκο

Offsite Team -
12.05.2022

ΔΗΣΥ: Ακούσαμε υπεραγορά ευχών και συνθημάτων από Νίκο

Συμφωνία ΔΗΚΟ - Χριστοδουλίδη να μην ιδρύσει κόμμα λέει ο ΔΗΣΥ

Επίσημη αντίδραση υπήρξε από τον ΔΗΣΥ στην εξαγγελία του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον εκπρόσωπο τύπου του κόμματος μέσω δήλωσης του να αναφέρει ότι ο κύριος Χριστοδουλίδης αποφάσισε να σταθεί απέναντι στην παράταξη που τον ανέδειξε και απέναντι στην οικογένεια που τον εμπιστεύτηκε.

Όπως τονίζει ο Δημήτρης Δημητρίου ο Νίκος Χριστοδουλίδης μεταπηδά και επισήμως στην αντιπολίτευση και τέκεται ενάντια στην κυβέρνηση που τον τίμησε, συμπορευόμενος με όσους λυσσαλέα την πολεμούν.

>>> Αναστασιάδης: Στηρίζω Αβέρωφ και δεν συζητώ άλλο

Την ίδια ώρα σύμφωνα με τον κύριο Δημητρίου ο Νίκος Χριστοδουλίδης μίλησε για μισή ώρα και το μόνο που ακούσαμε ήταν μια υπεραγορά ευχών και συνθημάτων. Δεν βρήκε μια λέξη να πει για το έργο της κυβέρνησης Αναστασιάδη. Παράλληλα κάνει λόγο για συμφωνία Χριστοδουλίδη - Νίκο για να μην προχωρήσει ο τέως ΥΠΕΞ σε δημιουργία κόμματος. 

>>> Αβέρωφ: Ο Νίκος ως υποψήφιος αντιπολίτευσης χαλά την πορεία χώρας

Αυτούσια η δήλωση Δημήτρη Δημητρίου:

Ο κύριος Χριστοδουλίδης αποφάσισε να σταθεί απέναντι στην παράταξη που τον ανέδειξε. Απέναντι στην οικογένεια που τον εμπιστεύτηκε.

Μεταπηδά και επισήμως στην αντιπολίτευση. Στέκεται ενάντια στην κυβέρνηση που τον τίμησε, συμπορευόμενος με όσους λυσσαλέα την πολεμούν.

Μίλησε για μισή ώρα και το μόνο που ακούσαμε ήταν μια υπεραγορά ευχών και συνθημάτων. Δεν βρήκε μια λέξη να πει για το έργο της κυβέρνησης Αναστασιάδη.

Ένα μόνο τον ενδιέφερε να τονίσει: ότι δεν θα ιδρύσει κόμμα, όπως προφανώς συμφώνησε με το ΔΗΚΟ. 

Οι πολίτες επιβεβαίωσαν και σήμερα ότι μόνο ο Δημοκρατικός Συναγερμός και ο Αβέρωφ Νεοφύτου έχουν το σχέδιο και μπορούν να οδηγήσουν τη χώρα μπροστά με ασφάλεια και σταθερότητα.

Home