Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ: Απαντα σε ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ για κατασκοπευτικό βαν

Offsite Team -
06.10.2022 - 18:07

ΔΗΣΥ: Απαντα σε ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ για κατασκοπευτικό βαν

Να κτίσουν την προεκλογική τους πρόταση σε πραγματικά γεγονότα, θέσεις και επιχειρήματα λέει ο ΔΗΣΥ

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι παγίως αντίθετος και καταδικάζει απερίφραστα την, με οποιονδήποτε τρόπο, παραβίαση προσωπικών δεδομένων των πολιτών, αναφέρει ανακοίνωση του κόμματος.

Πιο συγκεκριμένα ο ΔΗΣΥ στην ανακοίνωση του απαντά σε ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ για το κατασκοπευτικό βαν αναφέροντας ότι "το θέμα εξέτασε σε βάθος ανεξάρτητος ανακριτής διορισμένος από τον προηγούμενο Γενικό Εισαγγελέα"

Παράλληλα ο ΔΗΣΥ καλεί τα δύο κόμματα να κτίσουν την προεκλογική τους πρόταση σε πραγματικά γεγονότα, θέσεις και επιχειρήματα.

>>> Διαβάστε επίσης: ΑΚΕΛ: Αβέρωφ-Χριστοδουλίδης να απαντήσουν για τις παρακολουθήσεις

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

«Το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ έφεραν ξανά στην επικαιρότητα την ήδη εξαντλημένη ιστορία του κατασκοπευτικού βαν.

Ξαναθυμίζουμε, λοιπόν, τα γεγονότα: Το θέμα εξέτασε σε βάθος ανεξάρτητος ανακριτής διορισμένος από τον προηγούμενο Γενικό Εισαγγελέα. Το πόρισμά του ήταν ότι δεν υπάρχει τίποτα επιλήψιμο που αφορά στον Δημοκρατικό Συναγερμό.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός είναι παγίως αντίθετος και καταδικάζει απερίφραστα την, με οποιονδήποτε τρόπο, παραβίαση προσωπικών δεδομένων των πολιτών».

Το ΑΚΕΛ και το ΔΗΚΟ ας δοκιμάσουν, για αλλαγή, να κτίσουν την προεκλογική τους πρόταση σε πραγματικά γεγονότα, θέσεις και επιχειρήματα.

Home