ΔΗΣΥ: Αποφασίζει την Δευτέρα για την Δημαρχία Αμμοχώστου

ΔΗΣΥ: Αποφασίζει την Δευτέρα για την Δημαρχία Αμμοχώστου

Νέα δεδομένα στην Πινδάρου μετά την απόσυρση Αναστασιάδη και την στήριξη Σίμου Ιωάννου από ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ

Τελικές αποφάσεις για την Δημαρχία Αμμοχώστου θα λάβει την Δευτέρα ο ΔΗΣΥ μετά την απόσυρση ενδιαφέροντος από τον Παύλο Ιωάννου αλλά και την στήριξη ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ στο Σίμο Ιωάννου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση ο ΔΗΣΥ θα συγκληθεί την ερχόμενη Δευτέρα για να λάβει τις οριστικές αποφάσεις το Εκτελεστικό Γραφείο βασισμένο στις κατευθυντήριες γραμμές που έθεσε το Πολιτικό Γραφείο στη συνεδρία του της περασμένης Παρασκευής.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού στα πλαίσια της πρότασης που κατέθεσε το κόμμα γι’ αναζήτηση κοινού υποψηφίου και με τα άλλα κόμματα, αποδέχτηκε χθες την προτεινόμενη και από το ΑΚΕΛ ανεξάρτητη υποψηφιότητα του πρέσβη κ. Παύλου Αναστασιάδη, θεωρώντας πως μπορεί να εξυπηρετήσει τους υπέρτατους στόχους της επανένωσης της Κύπρου και της επιστροφής της Αμμοχώστου. Για να περάσει το μήνυμα των στόχων αυτών και εντός και εκτός Κύπρου.

 Δυστυχώς οι προσπάθειες για εξεύρεση κοινού υποψηφίου δεν ευόδωσαν, παρά το κλίμα συναίνεσης που θέλαμε να επικρατήσει. Δεν θα μείνουμε όμως σε αυτό.

 Ως Δημοκρατικός Συναγερμός σεβόμαστε τις αποφάσεις των άλλων κομμάτων και αντιλαμβανόμενοι πλήρως την κρισιμότητα των στιγμών, δεν θα μπούμε σε αντιπαράθεση για τα αίτια και τα αιτιατά των επιλογών που έχουν κάνει.

 Ευχαριστούμε τον πρέσβη Παύλο Αναστασιάδη που έθεσε τον εαυτό του ως επιλογή που θα ένωνε τους Βαρωσιωτες αλλά και σεβόμαστε την απόφαση του να μην είναι τελικά υποψήφιος.

 Το Εκτελεστικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού, λαμβάνοντας όλα τα προαναφερόμενα υπόψη, θα συγκληθεί την ερχόμενη Δευτέρα για να λάβει τις οριστικές αποφάσεις όσον αφορά τη Δημαρχία της Αμμοχώστου, μέσα και από τις κατευθυντήριες γραμμές που έθεσε το Πολιτικό Γραφείο στη συνεδρία του της περασμένης Παρασκευής.  

Tags
Home