ΔΗΣΥ: Δεν θα ακολουθήσουμε τις αντιπαραθέσεις

ΔΗΣΥ: Δεν θα ακολουθήσουμε τις αντιπαραθέσεις

Τη Δευτέρα η τελεσίδικη απόφαση ΔΗΣΥ για Δημαρχία Αμμοχώστου
Τι αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΔΗΣΥ

Συνειδητά έχουμε αποφασίσει να μην ακολουθούμε τις αντιπαραθέσεις που δημιουργούνται, δηλώνει ο Δημοκρατικός Συναγερμός σε ανακοίνωση του εξηγώντας ότι τα όποια κενά ή και παραλείψεις ενδεχομένως να δημιουργούνται, χρειάζονται καλά αντανακλαστικά και αμεσότητα για να καλύπτονται και να διορθώνονται».

Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι, τα αυξημένα κρούσματα κορωνοϊού όπως καταγράφονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες, πρέπει να μας προβληματίσουν όλους. Επιπλέον, πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους μας πως η πανδημία δεν κάνει διακρίσεις και πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε όλοι σκεπτόμενοι πως είμαστε φορείς. Είναι, προστίθεται, μια δύσκολη μάχη επιβίωσης που πρέπει να τη δώσουμε ακολουθώντας τις εισηγήσεις των ειδικών, τηρώντας τις οδηγίες της πολιτείας. Μόνο έτσι θα καταφέρουμε να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης, μόνο έτσι θα καταφέρουμε να μειώσουμε και να μηδενίσουμε τα κρούσματα.

Εμείς, τονίζεται, συνειδητά έχουμε αποφασίσει να μην ακολουθούμε τις αντιπαραθέσεις που δημιουργούνται. Ξέρουμε πως μόνο με ενότητα και συλλογικότητα θα καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση. Τα όποια κενά ή και παραλείψεις ενδεχομένως να δημιουργούνται, χρειάζονται καλά αντανακλαστικά και αμεσότητα για να καλύπτονται και να διορθώνονται, αναφέρεται κλείνοντας.«Αυτό κάνει η κυβέρνηση με τη συμβολή της επιστημονικής ομάδας».

Tags
Home