Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Συμ. Πολιτών υπέγραψαν το Βιβλίο για Χριστόφια

Offsite Team -
24.06.2019 - 15:47

ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Συμ. Πολιτών υπέγραψαν το Βιβλίο για Χριστόφια

Thumbnail
Τι εξέφρασαν οι ηγεσίες των κομμάτων ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, και Συμμαχία Πολιτών

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, εξέφρασαν μέχρι το μεσημέρι στο Βιβλίο Συλλυπητηρίων οι ηγεσίες των κομμάτων ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, και Συμμαχία Πολιτών.

Στο Βιβλίο Συλλυπητηρίων, η ομάδα του ΔΗΣΥ αποτελούμενη από τον Αναπληρωτή Πρόεδρο Λευτέρη Χριστοφόρου, τους Αντιπροέδρους Γιώργο Γεωργίου και Νίκο Νουρή, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Νίκο Τορναρίτη και τον Εκπρόσωπο Τύπου Δημήτρη Δημητρίου, έγραψε πως "με σεβασμό και εκτίμηση στην πολιτική παρουσία και πορεία του Δημήτρη Χριστόφια στον τόπο και σημειώνοντας τον ανθρώπινο του χαρακτήρα, την τιμιότητα που τον διέκρινε και την αγάπη του για τον απλό άνθρωπο, ο Πρόεδρος, η ηγεσία και τα στελέχη του ΔΗΣΥ εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους οικείους και την πολιτική οικογένεια του ΑΚΕΛ".

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, έγραψε ότι ο Δημήτρης Χριστόφιας υπηρέτησε την Κυπριακή Δημοκρατία, το ΑΚΕΛ και τον κυπριακό λαό από κάθε αξίωμα με το οποίο τιμήθηκε, με ειλικρίνεια και αφοσίωση. "Ειλικρινή συλλυπητήρια στο ΑΚΕΛ και στην οικογένεια του για τον αδόκητο χαμό του", έγραψε.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, έγραψε ότι "με βαθιά εκτίμηση και θλίψη εκ μέρους του Κ.Σ ΕΔΕΚ και του Σοσιαλιστικού Κινήματος της πατρίδας εκφράζω προς την οικογένεια του εκλιπόντος τέως ΓΓ του ΑΚΕΛ και Προέδρου της Δημοκρατίας καθώς και στην ηγεσία του ΑΚΕΛ, τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια".

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, έγραψε στο Βιβλίο ότι ο Δημήτρης Χριστόφιας "υπηρέτησε με συνέπεια και εργατικότητα για μια ζωή την Κύπρο, το λαό της και το ΑΚΕΛ. Ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, ο Δημήτρης Χριστόφιας παρέμεινε σταθερά και αυστηρά προσηλωμένος στις ιδεολογικές του αρχές και αξίες. 'Εδωσε και έκανε ότι μπορούσε για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αξιωμάτων που υπηρέτησε αλλά κυρίως στις προσδοκίες του κόσμου του ΑΚΕΛ".  

Home