Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

ΔΗΣΥ: Είναι όλοι εκεί, εκτός ο Νίκος

Offsite Team -
01.12.2021 - 17:50

ΔΗΣΥ: Είναι όλοι εκεί, εκτός ο Νίκος

>>> Νεότερο: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΗΣΥ: 10/1/22 οι υποψηφιότητες, 12/3/22 αποφασίζουν <<<

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ στην οποία συζητούνται δύο θέματα, ο προϋπολογισμός του κράτους και οι Προεδρικές 2023

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Υπ. Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη, ο οποίος αν και εμφανίζεται ως ενδιαφερόμενος για τις Προεδρικές του 2023, εντούτοις δεν εμφανίστηκε στην προ πολλού προγραμματισμένη συνεδρία του Σώματος, επικαλούμενος ειλημμένες υποχρεώσεις. 

ΤΓΡΦΑςΕΔΑςΑςΑΔΑς

Πάντως, η μη παρουσία του Νίκου Χριστοδουλίδη στο Πολιτικό Γραφείο σχολιάστηκε άκρως αρνητικά, σύμφωνα με πληροφορίες της Offsite, από τα 150 και πλέον στελέχη του κόμματος που συμμετέχουν στη βαρυσήμαντη αυτή συνεδρία. 

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ωστόσο απέστειλε γραπτώς τις θέσεις του και σύμφωνα με άλλες πληροφορίες στο γραπτό του υπόμνημα σημειώνει ότι ο ίδιος θεωρεί πρόωρη τη συζήτηση για τις Προεδρικές Εκλογές και ως προς τους λόγους που δεν παρευρέθηκε λέει ότι έπρεπε να μεταβεί σε εκδήλωση.  

Ωστόσο, στελέχη του κόμματος θεωρούσαν βέβαιη την απουσία του Υπουργού Εξωτερικών, ώστε ο ίδιος να μην τοποθετηθεί ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου κατά πόσον: (α) ο ίδιος ενδιαφέρεται για υποψηφιότητα το 2023 και (β) αν ναι, κατά πόσον θα ακολουθήσει τις διαδικασίες του κόμματος ή θα αποσκιρτήσει ακολουθώντας δική του ανεξάρτητη υποψηφιότητα, ανεξαρτήτως των αποφάσεων του ΔΗΣΥ. 

ΝΒΩΦΨΑΔςΑΔΑςΔ

Λευτέρης: Θέλουν να πλήξουν ΔΗΣΥ με υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη

Offsite Team -
28.06.2022 - 12:44

Λευτέρης: Θέλουν να πλήξουν ΔΗΣΥ με υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη

Thumbnail
«Η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη βρίσκεται απέναντι στην ιστορία μας και τον ιδρυτή μας Γλαύκο Κληρίδη»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου, απαντώντας στα λεγόμενα Νικόλα Παπαδόπουλου, τονίζοντας ότι η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν βρίσκεται απέναντι σε κανέναν.

Η δήλωση-ομολογία του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλου ότι η υποψηφιότητα Χριστοδουλίδη βρίσκεται απέναντι στον Δημοκρατικό Συναγερμό, δηλαδή απέναντι στον περήφανο συναγερμικό κόσμο, απέναντι στην ιστορία μας και στον ιδρυτή μας Γλαύκο Κληρίδη, αποκαλύπτει πλήρως τις πραγματικές τους προθέσεις που δεν είναι τίποτα άλλο παρά μόνο να πλήξουν και να υπονομεύσουν τη μεγάλη μας παράταξη, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ Λευτέρης Χριστοφόρου.

Προσθέτοντας ότι, όμως οφείλουν να γνωρίζουν ότι τούτη η μεγάλη, ιστορική παράταξη του Γλαύκου Κληρίδη, θεμελιώθηκε και χτίστηκε πάνω στους αγώνες, τους κόπους και τις θυσίες, χιλιάδων αφανών στελεχών του Δημοκρατικού Συναγερμού.

>>>Διαβάστε επίσης: Μηδέν Εγγυήσεις και Μηδέν Στρατεύματα. Τελικά ποιος είπε τι;

Των πατεράδων και των παππούδων μας οι οποίοι άντεξαν και νίκησαν την παραπληροφόρηση, την πολεμική, τα ψεύδη και τους λαϊκισμούς εδώ και δεκαετίες και συνεχίζουμε να πορευόμαστε στις ίδιες αρχές και αξίες πεπεισμένοι ότι και αυτή τη φορά θα αντέξει η μεγάλη μας παράταξη και θα νικήσει.

Παράλληλα, ο κ. Χριστοφόρου αναφέρει οτι, η δική μας υποψηφιότητα, η υποψηφιότητα της μεγάλης μας φιλελεύθερης παράταξης, η υποψηφιότητα Αβέρωφ Νεοφύτου, δεν βρίσκεται απέναντι σε κανέναν γιατί είναι υποψηφιότητα που ενώνει δυνάμεις και συμπορεύεται με τον συναγερμικό κόσμο και την κοινωνία, με ένα και μοναδικό αποκλειστικό στόχο: Να επιλύσουμε προβλήματα και να πάρουμε τον τόπο μας ακόμη πιο μπροστά.

Άλλωστε τούτο το αποδείξαμε περίτρανα με τις δυο πετυχημένες μας διακυβερνήσεις, τη διακυβέρνηση του Γλαύκου Κληρίδη και του Νίκου Αναστασιάδη για τις οποίες είμαστε περήφανοι, καταλήγει η ανακοίνωση.

Home