ΔΗΣΥ: Είναι όλοι εκεί, εκτός ο Νίκος

ΔΗΣΥ: Είναι όλοι εκεί, εκτός ο Νίκος

>>> Νεότερο: ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΗΣΥ: 10/1/22 οι υποψηφιότητες, 12/3/22 αποφασίζουν <<<

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ στην οποία συζητούνται δύο θέματα, ο προϋπολογισμός του κράτους και οι Προεδρικές 2023

Αίσθηση προκάλεσε η απουσία του Υπ. Εξωτερικών, Νίκου Χριστοδουλίδη, ο οποίος αν και εμφανίζεται ως ενδιαφερόμενος για τις Προεδρικές του 2023, εντούτοις δεν εμφανίστηκε στην προ πολλού προγραμματισμένη συνεδρία του Σώματος, επικαλούμενος ειλημμένες υποχρεώσεις. 

ΤΓΡΦΑςΕΔΑςΑςΑΔΑς

Πάντως, η μη παρουσία του Νίκου Χριστοδουλίδη στο Πολιτικό Γραφείο σχολιάστηκε άκρως αρνητικά, σύμφωνα με πληροφορίες της Offsite, από τα 150 και πλέον στελέχη του κόμματος που συμμετέχουν στη βαρυσήμαντη αυτή συνεδρία. 

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης ωστόσο απέστειλε γραπτώς τις θέσεις του και σύμφωνα με άλλες πληροφορίες στο γραπτό του υπόμνημα σημειώνει ότι ο ίδιος θεωρεί πρόωρη τη συζήτηση για τις Προεδρικές Εκλογές και ως προς τους λόγους που δεν παρευρέθηκε λέει ότι έπρεπε να μεταβεί σε εκδήλωση.  

Ωστόσο, στελέχη του κόμματος θεωρούσαν βέβαιη την απουσία του Υπουργού Εξωτερικών, ώστε ο ίδιος να μην τοποθετηθεί ενώπιον του Πολιτικού Γραφείου κατά πόσον: (α) ο ίδιος ενδιαφέρεται για υποψηφιότητα το 2023 και (β) αν ναι, κατά πόσον θα ακολουθήσει τις διαδικασίες του κόμματος ή θα αποσκιρτήσει ακολουθώντας δική του ανεξάρτητη υποψηφιότητα, ανεξαρτήτως των αποφάσεων του ΔΗΣΥ. 

ΝΒΩΦΨΑΔςΑΔΑςΔ

Home